Το πρόγραμμα του συνδυασμού του παρουσίασε ο Κώστας Μπακογιάννης

Παρεμβάσεις ύψους 573 εκατ. ευρώ - Έμφαση σε καθαριότητα και ασφάλεια

Το πρόγραμμα του συνδυασμού "Αθήνα Ψηλά" παρουσίασε το απόγευμα ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης,  σε μεγάλη ανοικτή εκδήλωση στο Ωδείο Αθηνών. 

Όπως μετέδωσε ο Γιώργος Κολοβάτσιος  στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, βασικός πυλώνας των εξαγγελιών του είναι η καθαριότητα για την οποία , όπως είπε, θα αξιοποιήσει καινοτόμες τεχνολογίες και θα κάνει συνέργειες με τον ιδιωτικό τομέα. 

Ο κ. Μπακογιάννης αφιέρωσε πολύ χρόνο και στην ασφάλεια. Είπε ότι ολόκληρες γειτονιές, έχουν μετατραπεί σε περιοχές υψηλού κινδύνου και γι΄ αυτό θα υπάρξει σχέδιο δράσης σε συντονισμό με την αστυνομία. 

«Θέσαμε στόχους ανά τομέα, μετρήσιμους και εφικτούς. Βρήκαμε από πού θα εξασφαλίσουμε τους πόρους για τις παρεμβάσεις και τις δράσεις που σχεδιάσαμε ανά τομέα. Και διαθέτουμε την τεχνογνωσία να τους φέρουμε στην Αθήνα», τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων παρουσιάζοντας στους πολίτες της Αθήνας ένα αναλυτικό πρόγραμμα παρεμβάσεων και δράσεων με προϋπολογισμό 573 εκ. ευρώ. 

Στις εκατοντάδες σελίδες του προγράμματος περιλαμβάνονται παρεμβάσεις σε Καθαριότητα, Ασφάλεια, Πράσινο, Φωτισμό, Προσβασιμότητα, Αναπλάσεις, Κοινωνική Αλληλεγγύη, Ναρκωτικά, Φροντίδα για τα παιδιά και τους ηλικιωμένους, Επιχειρηματικότητα, Τουρισμό, Πολιτισμό, Άθληση και άλλους τομείς.   
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top