Μπουτάρης: Είμαι ο Γιάννης και είμαι καθαρός!

Τι έγραψε στο twitter για την απεξάρτηση - Η μάχη του με τον αλκοολισμό

Γιάννης Μπουτάρης

«Είμαι ο Γιάννης Μπουτάρης και εδώ και 28 χρόνια είμαι καθαρός! Σήμερα, για μένα είναι τα «δεύτερα» γενέθλιά μου. Ο αγώνας ζωής που ξεκίνησα το 1991 μπορεί πλέον να είναι εύκολος αλλά τότε και για αρκετά χρόνια μετά ήταν τιτάνιος! Βγήκα νικητής!» έγραψε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης στο twitter, για τα 28 χρόνια από την απεξάρτησή του από το αλκοόλ.  

 

Όπως επίσης ανέφερε «κι αυτή τη νίκη τη γιόρτασα στο κέντρο αποκατάστασης εξαρτημένων "Ιανός" του ΨΝΘ που στήθηκε στο δημοτικό κτίριο της Παπαρηγοπούλου».

Κατέληξε στην ανάρτησή του ο Γιάννης Μπουτάρης: 

«Να θυμάστε ότι το αλκοόλ ή όποια άλλη ουσία μπορεί να «πνίγει» τα προβλήματα την στιγμή της χρήσης αλλά στο τέλος «πνίγει» τον ίδιο τον χρήστη και τους δικούς του ανθρώπους. Υψώστε ανάστημα και πείτε ναι στη ζωή!» 

Τα συγχαρητήριά του στον Γιάννη Μπουτάρη για τη στάση του έδωσε με δική του ανάρτηση ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης. 

Τι είχε δηλώσει για το πάθος του για το αλκοόλ ο Γιάννης Μπουτάρης  

Ο κ. Μπουτάρης έχει αναφερθεί σε συνεντεύξεις του για το πάθος του για το αλκοόλ, ενώ είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή του στη Real News πότε ήρθε η στιγμή που είπε «το κόβω». «Όταν δεν πήγαινα πια στα κανονικά μπαρ και πήγαινα σε μπαρ που ήταν όμοιοί μου, αλκοολικοί δηλαδή. Κάθεσαι στο μπαρ και εσύ μιλάς για τα αεροπορικά δρομολόγια και ο άλλος σου λέει για τα τρένα αλλά μιλάτε κανονικά, σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Όταν φτάνεις σε αυτό το σημείο αναρωτιέσαι τι γίνεται» είχε δηλώσει.   

Είχε αποκαλύψει επίσης ότι η τότε σύντροφός του τον μάζευε από το μπαρ κάθε βράδυ για δύο  χρόνια. «Σε κάποιο σημείο μου λέει «κοίταξε, ή σταματάς ή φεύγω». Είχα τότε έναν φίλο, πέθανε, ήταν Αμερικανός, αλκοολικός. Μετά την κουβέντα με την Αθηνά, πήγα τον βρήκα στη Σκιάθο και του λέω «Λη, βοήθεια». Με κράτησε 3 μέρες, μου έδωσε κάτι για να περάσω το στερητικό σύνδρομο, με φόρτωσε στο αεροπλάνο, πήγα στην Αμερική και μπήκα κατευθείαν στο πρόγραμμα και αυτό ήταν… Δεν με αφορά πια το θέμα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top