«Προξενιό» Τσίπρα - Φώφης στο σπίτι του Λιβάνη αλλά... «η νύφη το’ σκασε»!

Tι αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για τη συνάντηση

Στο «προξενιό» του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, αναφέρθηκε η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.    

Τετ-α-τετ Τσίπρα – Γεννηματά στο σπίτι του Λιβάνη

Όπως τόνισε η επικεφαλής του πολιτικού και οικονομικού ρεπορτάζ του Star, χτες το βράδυ, στο σπίτι του παλιού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, Αντώνη Λιβάνη,  που γιόρταζε, είχε κληθεί όλη η κυβέρνηση και όλο το ΠΑΣΟΚ, προφανώς για να έχουν τον  χρόνο να μιλήσουν και να συζητήσουν χαλαρά..

 

(O Aλέξης Τσίπρας με τον Αντώνη Λιβάνη)  

Αποκάλυψε η Κ. Μακρή για τις λεπτομέρειες της συνάντησης Τσίπρα – Γεννηματά:   

«Ο πρωθυπουργός πήγε στη γιορτή με ένα κουτί γλυκά, η κυρία Γεννηματά είναι κάθε χρόνο εκεί, αφού ο Λιβάνης ήταν ο στενότερος συνεργάτης του Ανδρέα Παπανδρέου και έτσι συναντήθηκαν σε ένα απο τα δωμάτια. Χαιρετήθηκαν μόνο τυπικά, ένα «γεια» αντάλλαξαν,  ενώ κάποια στιγμή η κυρία Γεννηματά έκλεισε μια πόρτα. Ο  Αλέκος Φλαμπουράρης για να σπάσει τον πάγο είπε αστειευόμενος “ η Φώφη μας κλείνει την πόρτα” κι εκείνη απάντησε  “πάντα θα σας κλείνω τον  δρόμο”. O πρωθυπουργός ήπιε ένα κρασί και έφυγε και κάπου εκεί χάλασε το προξενιό». 

«Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ξέρουν ότι ο κ. Τσίπρας τους πλαγιοκοπεί , θέλει τους ψηφοφόρους τους – για αυτό και ο «ηλεκτρισμός»   που βλέπουμε στη Βουλή, απλώς μεταφέρθηκε χτες το βράδυ στο κάλεσμα για τη γιορτή του κ. Λιβάνη» πρόσθεσε η δημοσιογράφος του Star.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top