Ο Γολγοθάς 23χρονης στο Ντουμπάι - Έπεσε από τον 6ο για να αποφύγει βιασμό

Η Ρωσίδα φυλακίστηκε για απόπειρα δολοφονίας ενώ νοσηλευόταν!

Μια Ρωσίδα καλλονή, η οποία έπεσε από τον έκτο όροφο ξενοδοχείου στο Ντουμπάι για να γλιτώσει από βιασμό, όπως ισχυρίζεται, επέστρεψε στην πατρίδα της και έκανε τη δική της εξομολόγηση σε τηλεοπτική εκπομπή.

Ο εφιάλτης τη στοιχειώνει. Το αφεντικό της, ένας 39χρονος επιχειρηματίας από το Πακιστάν αποπειράθηκε να τη βιάσει στο διαμέρισμά του σε ξενοδοχείο του Ντουμπάι.

«Έτρεξα στον διάδρομο αλλά με άρπαξε από τα μαλλιά και με έσυρε πίσω στο δωμάτιο. Άρπαξε ένα μαχαίρι και με έσπρωξε πάνω στον τοίχο πιάνοντας με από τον λαιμό κι άρχισε να με πνίγει» περιγράφει η Εκατερίνα Στέτσγιουκ. 

Όπως ισχυρίζεται, της ζήτησε να βγάλει τα ρούχα της. Το 23χρονο μοντέλο είδε μπροστά της μόνο μια διέξοδο σωτηρίας από τις ορέξεις του επιχειρηματία. Ένα σάλτο μορτάλε από τον έκτο όροφο.

Στάθηκε τυχερή. Έπεσε πάνω σε μια τέντα, η οποία ανέκοψε την ταχύτητα. Βρέθηκε στο έδαφος με σπασμένη σπονδυλική στήλη. Χρειάστηκε να υποβληθεί σε αλλεπάλληλες επεμβάσεις. 

ΤΗ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΕΝΩ ΝΟΣΗΛΕΥΟΤΑΝ

Η περιπέτειά της δεν είχε τέλος. Ο επιχειρηματίας την κατηγόρησε για απόπειρα δολοφονίας και η τραυματισμένη κοπέλα συνελήφθη.
«Νοσηλευόμουν και ήρθαν και μου είπαν: Εκατερίνα μπαίνεις φυλακή διότι κατηγορείσαι για απόπειρα δολοφονίας».

Η κοπέλα φυλακίστηκε. Δεν μπορούσε καν να περπατήσει. Επέζησε χάρη στις φροντίδες της συγκροτούμενής της. 

Τρεις μήνες πήρε στη ρωσική διπλωματία να φέρει την κοπέλα πίσω στην πατρίδα της. Οι αρχές του Ντουμπάι απέλασαν και τον επιχειρηματία.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top