Ταξίδι με δωρεάν τεχνικό έλεγχο από την Fiat

Και service κλιματιστικού με 29 ευρώ 

Fiat Alfa Romeo Chrysler Δωρεάν Τεχνικός Έλεγχος

Η σωστή διάγνωση και ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση του αυτοκινήτου, αποτελεί βασική προϋπόθεση για τις ασφαλείς μετακινήσεις  ειδικά τώρα το Πάσχα που πολλοί θα εξορμήσουν στα χωριά τους.. Σε αυτό το πλαίσιο, για ακόμα μία χρονιά, η Fiat Chrysler Automobiles, μέσω της Mopar, επίσημης μάρκας υπηρεσιών After Sales των Alfa Romeo, Fiat, Abarth και Fiat Professional, προσφέρει το πρόγραμμα δωρεάν τεχνικού ελέγχου, Spring Check Up 2019.

Τα 15 σημεία στα οποία εστιάζει ο έλεγχος, όπως είναι η κατάσταση του συστήματος πέδησης, τα επίπεδα των υγρών λειτουργίας του κινητήρα, αλλά και ο απαραίτητος διαγνωστικός έλεγχος μέσω των σχετικών ειδικών εργαλείων, παίζουν καθοριστικό ρόλο στις ασφαλείς μετακινήσεις. Ο δωρεάν έλεγχος Spring Check Up 2019, προσφέρεται μέσω του εξουσιοδοτημένου δικτύου επισκευαστών της FCA Greece και έχει ισχύ έως τις 15 Ιουνίου 2019, καλύπτοντας αυτήν την ιδιαίτερη ευαίσθητη περίοδο όπου μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού προετοιμάζει ή πραγματοποιεί ταξίδια και εκδρομές. Παράλληλα στο πλαίσιο του προγράμματος και με δεδομένη την επιβάρυνση που υπάρχει τη συγκεκριμένη περίοδο στην ατμόσφαιρα από γύρη, σκόνη, κτλ.- οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν service κλιματιστικού που περιλαμβάνει αλλαγή φίλτρου, απολύμανση, εργασία και ΦΠΑ στην προνομιακή τιμή των 29€.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Spring Check Up 2019, αλλά και γενικότερα τις υπηρεσίες της Mopar, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τις αντίστοιχες, με τη μάρκα του αυτοκινήτου τους, επίσημες ιστοσελίδες της Mopar.

Βαγγέλης Γκούμας
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top