«Σφάζονται» στην Πλεύση Ελευθερίας για τις αλλαγές στις λίστες

Βέλη κατά της Κωνσταντοπούλου από τους «κομμένους»

Βέλη κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσαν οι πρώην υποψήφιοι που αντικαταστάθηκαν για τις επαναληπτικές εκλογές στις λίστες του κόμματος από επιλογές της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας.

Όπως κατήγγειλαν, σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου, η κα Κωνσταντοπούλου θέλησε να βάλει «ημέτερους» σε πιθανές εκλόγιμες θέσεις, παραγκωνίζοντας ακόμη και πρώτους σε σταυρούς στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Επαναληπτικές εκλογές: Πώς μοιράζονται οι έδρες στην ενισχυμένη αναλογική

«Μας χρησιμοποίησε σα λαγούς ώστε να δει πού θα κάτσει η μπίλια και να βάλει ημέτερους στη δεύτερη εκλογική αναμέτρηση», δήλωσε η Χρύσα Διαμαντοπούλου.

Ο Κουτσούμπας τρολάρει την Κωνσταντοπούλου και κάνει… καρδούλες

«Αποφάσισα να αναβάλλω τη θεραπεία μου, την οποία δεν έχω αρχίσει ακόμη, για να βάλω υποψηφιότητα με το κόμμα», σημείωσε η Όλγα Δάλλα.

Δημοσκόπηση: Μεγάλη πτώση για ΣΥΡΙΖΑ, άνετη αυτοδυναμία για ΝΔ

«Νιώθω εκλεγμένη στην εμπιστοσύνη του κόσμου. Τι κι αν η κα Κωνσταντοπούλου έκλεψε την πιθανή κοινοβουλευτική μου θέση σε ημέτερους;», κατήγγειλε η Μαργαρίτα Καζάκου.

Κωνσταντοπούλου: Τι είπε για την τοποθέτηση του συντρόφου της στις λίστες

Όπως υποστηρίζουν, δεν υπήρξε καμία σχετική ενημέρωση πριν από την πρώτη εκλογική αναμέτρηση, αλλά κάτι αοριστολογίες την επόμενη ημέρα των εκλογών.

Εκλογές Πλεύση Ελευθερίας: 6 αποχωρήσεις μετά τις αλλαγές Ζωής στις λίστες 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η κα Κωνσταντοπούλου έχει αλλάξει σε πολλές περιφέρειες τον πρώτο σε σταυρούς από τις εκλογές της 21ης Μαΐου, ανάμεσα στις οποίες και οι 8 από τις 10 μεγάλες περιφέρειες Αθήνας, Πειραιά και Θεσσαλονίκης.

Η κα Κωνσταντοπούλου, πάντως, απαντά πως «ήταν συμφωνημένο, ήταν γνωστό και το έκαναν όλα τα μικρά κόμματα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top