BILD: «Η ελληνική βόμβα χτυπά»- Έρχεται 4ο Μνημόνιο!

Δημοσίευμα- φωτιά της γερμανικής εφημερίδας κάνει λόγο για "επιστροφή στην κρίση"

BILD: «Η ελληνική βόμβα χτυπά»- Έρχεται 4ο Μνημόνιο!

​Τα εφιαλτικά σενάρια για την ελληνική οικονομία επαναφέρει η γερμανική εφημερίδα Bild, κάνοντας λόγο για τέταρτο πακέτο διάσωσης, για «επιστροφή στην κρίση» αλλά και για "αδιαφορία" από πλευράς Αλέξη Τσίπρα να ανακτήσει το μαύρο χρήμα που διατηρείται σε ξένους λογαριασμούς.

Με τίτλο «Η ελληνική βόμβα χτυπάει», το δημοσίευμα αναφέρει αρχικά ότι «έχει περάσει σχεδόν ενάμισης χρόνος από τότε που η Ελλάδα έλαβε ένα τρίτο πακέτο διάσωσης και περισσότερα από 86 δις ευρώ».

Στη συνέχεια, η εφημερίδα επισημαίνει: «Ωστόσο δεν θα είναι το τελευταίο: Πολιτικοί τόσο στην Αθήνα όσο και στο Βερολίνο κάνουν ήδη λόγο για ένα τέταρτο πακέτο! Την ίδια ώρα, ο Έλληνας Πρωθυπουργός, δεν έχει προφανώς κανένα ενδιαφέρον να ανακτήσει τα δισεκατομμύρια μαύρου χρήματος που οι συμπατριώτες του διατηρούν σε ξένους λογαριασμούς».

bild.jpg
Μιλώντας στην Bild του Σαββάτου, ο πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του γερμανικού Κοινοβουλίου και χριστιανοκοινωνιστής (CSU) βουλευτής Πέτερ Ραμσάουερ, αναφέρει το εξής: «Βαδίζουμε κατευθείαν προς ένα τέταρτο πρόγραμμα βοήθειας».

Επίσης, ο βουλευτής των Χριστιανοδημοκρατών (CDU), Βόλφγκανγκ Μπόσμπαχ, αναφέρει στην ίδια εφημερίδα πως «το αργότερο το 2018 θα ξεκινήσει και πάλι η συζήτηση για πακέτα διάσωσης δισεκατομμυρίων ευρώ».

Ο υπεύθυνος οικονομικών της Χριστιανοκοινωνικής ένωσης της Βαυαρίας, Χανς Μιχελμπαχ προειδοποιεί ότι «πριν από τις εθνικές εκλογές στη Γερμανία –το φθινόπωρο του 2017- δεν θα πρέπει να μην έχει ξεκαθαρίσει το θέμα της Ελλάδας».

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει «η γερμανική κυβέρνηση δεν θα πρέπει να βάλει το θέμα αυτό κάτω από το χαλί».

πηγή: bild

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πάμε για 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ;Ο�� αιχμές Σκουρλέτη,η απάντηση Τσακαλώτου και το κρίσιμο ταξίδι του Τσίπρα

Κουτσούμπας: Η κυβέρνηση κοροϊδεύει τον λαό- Δεδομένο το 4ο μνημόνιο!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top