ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΕΝΤΑΣΗ στη Βουλή! Χαμός ανάμεσα σε Παππά και Άδωνι

Χτυπούσε το χέρι στο έδρανο ο αντιπρόεδρος της ΝΔ - Κόντρα και με τον Κεδίκογλου ο υπουργός Επικρατείας

Πρωτοφανής ένταση ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Νίκο Παππά επικράτησε στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το νόμο Παππά, το ΕΣΡ και τις τηλεοπτικές άδειες.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο υπουργός Επικρατείας πήρε το λόγο για να απαντήσει στον βουλευτή της ΝΔ Σίμο Κεδίκογλου, ο οποίος είπε για τον κ. Παππά: «Είσαστε ένα τεράστιο ��ρόβλημα για τη Δημοκρατία. Όχι ως πρόσωπο αλλά λόγω της κάλυψης που σας παρέχει ο Πρωθυπουργός. Είναι στη φύση σας να εξαπατάτε».

«Θα περίμενα από εσάς προσωπικά μια απολογία, διότι είχατε αυτό το χαρτοφυλάκιο αλλά δεν είχατε ��ισπράξει τίποτα. Το πρόβλημα για τη δημοκρατία ήταν το μαύρο στην ΕΡΤ, όχι εμείς που εξαντλήσαμε όλα τα νομικά περιθώρια για να τηρήσουμε το Σύνταγμα και να βρούμε αποφάσεις συμβατές με το ΣτΕ» είπε ο κ. Παππάς.

Μόλις ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του ο κ. Παππάς, παρενέβη διαμαρτυρόμενος ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας λέγοντας: «Θα διακόπτει τώρα τη διαδικασία ο κ. υπουργός για να απαντάει στον κάθε βουλευτή;».

Την ώρα που ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Βαρεμένος ετοιμαζόταν να δώσει το λόγο στον επόμενο βουλευτή, ο Σίμος Κεδίκογλου διαμαρτυρήθηκε, ζητώντας το λόγο για να απαντήσει επί προσωπικού.

«Είπε ψέματα, με κατηγόρησε για παράβαση καθήκοντος! Αν αυτό δεν είναι προ��ωπικό, τι είναι; Ζητώ να απαντήσω στον κ. Παππά» είπε ενοχλημένος στον κ. Βαρεμένο, που τελικά… ενέδωσε.

«Πρώτον, κύριε Παππά τα λεφτά εισπράττονταν κανονικά. Να σας θυμίσω ότι στη θητεία μου είχαμε αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις…» είπε ο κ. Κεδίκογλου, με τον κ. Παππά να τον διακόπτει με… φόρα: «Να ζητήσετε συγγνώμη τώρα! Δεν είχατε εισπράξει τίποτα»!

Η παρέμβαση του υπουργού έκανε έξαλλο τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος σηκώθηκε από τη θέση του, μετακινήθηκε προς τον κ. Παππά και άρχισε να φωνάζει έντονα χτυπώντας το χέρι του στο τραπέζι!

Σε έντονο ύφος του απάντησε και ο κ. Παππάς ο οποίος του φώναζε και έδειχνε με το δάκτυλό του!

«Πετάτε λάσπη για να μην απαντήστε στις κατηγορίες! Κρίθηκε συνταγματικός ο νόμος για την ΕΡΤ, ο δικός σας δεν κρίθηκε» φώναζε την ώρα του καυγά Άδωνι-Παππά ο κ. Κεδίκογλου, με την τάξη να επανέρχεται με.. φωνές του κ. Βαρεμένου.

Η άτακα του Βενιζέλου που προκάλεσε αίσθηση

Σφοδρή επίθεση εξεπέλυσε στην κυβέρνηση και ο Ευάγγελος Βενιζέλος από το βήμα της Βουλής, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: «Σας είχα πει ότι ο νόμος σας για τα κανάλια θα είναι ο πολιτικός σας τάφος και ότι, όταν θα ανέβουν οι καινούργιοι στην κορυφή του δέντρου, θα φανούν τα οπίσθιά τους. Φάνηκαν, πριν καν ανέβουν στο δέντρο... Πήγατε να οργανώσετε προνομιακή σχέση με επιχειρηματικά συμφέροντα, για να ελέγξετε την ενημέρωση... Ευτελίσατε θεσμούς και ανθρώπους. Εκβιάσατε δικαστές. Παραβιάσατε προσωπικά δεδομένα και νομίσατε ότι θα επηρεάσετε τη βούληση του ΣτΕ».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top