«Δεν παραιτούμαι, δεν φοβάμαι το κράξιμο» λέει ο Πολύδωρας – Τι είπαν με Βούτση

Δηλώνει «σκασμένος» ο πρώην υπουργός και βουλευτής

«Δεν παραιτούμαι, δεν φοβάμαι το κράξιμο» λέει ο Πολύδωρας – Τι είπαν με Βούτση

Με τον κ. Πολύδωρα να ξεκαθαρίζει πως δεν παραιτείται και να δηλώνει… σκασμένος για τις αντιδράσεις για το πρόσωπό του, ολοκληρώθηκε η συνάντηση του υποψηφίου προέδρου του ΕΣΡ με τον Νίκο Βούτση στη Βουλή, η οποία κράτησε μισή ώρα.

«Δεν μου ζητήθηκε να παραιτηθώ. Ο Πρόεδρος της Βουλής με ενημέρωσε ότι θα προχωρήσει κανονικά στη Διάσκεψη των Προέδρων με την υποψηφιότητά μου. Εγώ θα τιμήσω την τιμή που μου έκαναν» είπε ο κ. Πολύδωρας μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά τη συνάντηση.

«Θα μπορούσα να έχω παραιτηθεί, αλλά δεν ήθελα να κάνω τίποτα βιαστικό ή μονομερές για να μην ερμηνευτεί αυτή η κίνησή μου ως φόβος απέναντι στο τρολάρισμα. Το "κράξιμο" είναι αβάσιμο, ανούσιο, κακεντρεχές και γεμάτο ψευδολογίες και παραχαράξεις της ιστορίας. Είπαν για παράδειγμα ότι πρότεινα συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή το 2013. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο εγώ είχα μιλήσει για συνεννόηση και προσπάθεια προσέλκυσης των 600.000 ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής» πρόσθεσε ο ίδιος, δηλώνοντας «σκασμένος» για την άδικη -όπως θεωρεί- κριτική που δέχεται.

Δείτε ακόμη:

«Καίνε» το χαρτί Πολύδωρα! Συζητούν ήδη τον επόμενο σε κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ

Στον Βούτση ο Πολύδωρας

Προς αδιέξοδο η Διάσκεψη των Προέδρων – Διακομματικό «όχι» σε Πολύδωρα από αντιπολίτευση

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top