Διαδικτυακή ΜΑΧΗ για τον Πολύδωρα! Η επίθεση Άδωνι και η αντεπίθεση Παπαδημούλη

ΔΕΙΤΕ τα tweets

​Η πρώτη τοποθέτηση από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας, μετά τις ραγδαίες εξελίξεις με τον Βύρωνα Πολύδωρα και την υποψηφιότητα για την προεδρία του ΕΣΡ, ήρθε από τον αντιπρόεδρο του κόμματος, Άδωνι Γεωργιάδη.

Η Νέα Δημοκρατία με την ανακοίνωση που εξέδωσε κατέστησε σαφές ότι δεν συμφωνεί με την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την προεδρία του ΕΣΡ.

Ωστόσο, ο κ. Γεωργιάδης με ελαφρώς ειρωνική διάθεση τάχθηκε κατά του πρώην υπουργού γράφοντας στο Twitter: ''Πως αλλάζουν οι καιροί...''

ghutyut.jpg

Και επισύναψε ένα παλαιότερο δημοσίευμα, το οποίο είχε τον εξής τίτλο: "Πολύδωρας: Ναι στη συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή".

Στη συνέχεια, μάλιστα, με αφορμή εκείνες τις δηλώσεις του κ. Πολύδωρα, ο Άδωνις Γεωργιάδης εξαπέλυσε επίθεση και εναντίον του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος σε παλαιότερη ανάρτησή του ανέφερε πως «η σπουδή της ΝΔ να καλύψει το άνοιγμα Πολύδωρα στη ΧΑ, με τις δέουσες "εξηγήσεις", δείχνει ότι τον "κλίνατε επι δεξιά" του Σαμαρά έχει βάθος».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, λοιπόν, "θυμήθηκε" εκείνες τις δηλώσεις και σχολίασε: "Σύντροφε @papadimoulis έχεις κάποιο σχόλιο τώρα; όχι ε; δεν περίμενα κάτι διαφορετικό...:".

dgrtfutyitu.jpg

O ίδιος ο κ. Παπαδημούλης σήκωσε το γάντι που του πέταξε ο κ. Γεωργιάδης, αφενός αφήνοντας να εννοηθεί ότι εμμένει σε όσα είχε πει για τον κ. Πολύδωρα και τη στάση του για τη Χρυσή Αυγή και αφετέρου επιστρέφοντας τα περί πολιτικής ασυνέπειας στον αντιπροέδρο της ΝΔ, με το να του θυμίσει παλαιότερες δηλώσεις του -πριν προσχωρήσει στη ΝΔ- που καλούσε τους πολίτες να «μαυρίσουν» τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

«Ο Άδωνις Γεωργιάδης που καλούσε τους πολίτες "να μαυρίσουν ΝΔ- ΠΑΣΟΚ γιατί είναι κ κλέφτες κ ψεύτες", ως τιμητής της συνέπειάς μου. Γελοίο...» έγραψε στο twitter ο αντιπρόεδρος της Ευρωβουλής και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

παπαδ.jpg

Διαβάστε επίσης:

Πολύδωρας: «Το να αναλάβω πρόεδρος του ΕΣΡ είναι τιμητικό και αποτελεί πρόταση ευθύνης»

Το ΟΧΙ της ΝΔ για Πολύδωρα: «Δεν πληροί τις προϋποθέσεις για Πρόεδρος του ΕΣΡ»

Να ΠΕΣΟΥΝ οι ΤΟΝΟΙ ζητά τώρα ο Παππάς: "Οι αρμοδιότητες στο ΕΣΡ''

Ο Βύρων Πολύδωρας υποψήφιος πρόεδρος του ΕΣΡ! Συνάντηση με τον Τσίπρα στο Μαξίμου

Βούτσης: Πολύδωρας για πρόεδρος και Μορώνης για αντιπρόεδρος του ΕΣΡ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top