Γεωργιάδης: Εντελώς ανίκανος και επικίνδυνος ο Τσίπρας – Έτρεμε χθες

«Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να παρουσιάσει τον εαυτό του εκ νέου διωκόμενο από τη διαπλοκή»

Γεωργιάδης: Εντελώς ανίκανος και επικίνδυνος ο Τσίπρας – Έτρεμε χθες

Σκληρή επίθεση στον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μία ημέρα μετά τη συζήτηση για τη διαφθορά στη Βουλή.

«Με τον Τσίπρα πρωθυπουργό το ΑΕΠ δεν θα αυξηθεί, ούτε επενδύσεις θα έρθουν ούτε ανάπτυξη, γιατί είναι εντελώς ανίκανος. Είναι επικίνδυνοι, ανίκανοι και πρέπει να φύγουν σήμερα. Η λεγόμενη πρώτη αξιολόγηση που ήταν να κλείσει από το Νοέμβριο και όλο πανηγυρίζουν ότι την κλείνουν δεν μπορεί να συγκριθεί ούτε με το γεφύρι της Άρτας. Ούτε χθες κατάφεραν να την κλείσουν...» είπε στον Σκάι ο κ. Γεωργιάδης.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είπε πως ο κ. Μητσοτάκης ενδιαφέρεται να εξηγήσει πώς θα γίνει ξανά η Ελλάδα μεγάλη αλλά «όταν ο Τσίπρας επιλεγεί χυδαιότητα για λογούς εσωτερικής συσπείρωσης, επιλέγεις να κατέβεις σε αυτό το επίπεδο της λάσπης, δεν πρέπει να μένεις σιωπηλός».

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο πρόεδρος της ΝΔ στη δευτερολογία του «κατάφερε μέσα σε λίγα λεπτά να καταστρέψει το αφήγημα Τσίπρα και να τον βάλει στη θέση του. Έτρεμε, μαζεύτηκαν όλοι και δεν ξέρανε που να κρυφτούν».

Μιλώντας για τη σκληρή στάση του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σημείωσε πως «ο κ. Μητσοτάκης είναι κύριος αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να βάλει στη θέση του τον Τσίπρα».

«Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να παρουσιάσει τον εαυτό του εκ νέου διωκόμενο από τη διαπλοκή» κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης, σημειώνοντας πως για να υπάρξει συνεννόηση και να αποφευχθεί η πόλωση πρέπει να το θέλουν και οι δύο πλευρές, και ειδικά η κυβέρνηση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top