ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! «Ανασχηματισμό μεγάλης έκτασης» προαναγγέλλει ο Παπαδημούλης

Για δημοσκοπήσεις: Πιστεύω ότι η κατάσταση είναι αντιστρέψιμη

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! «Ανασχηματισμό μεγάλης έκτασης» προαναγγέλλει ο Παπαδημούλης

Για ανασχηματισμό, και μάλιστα μεγάλης έκτασης, μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης κάνει λόγο ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Μετά το τέλος της δεύτερης αξιολόγησης, που εκτιμώ ότι δεν πρέπει να αργήσει και πρέπει να ολοκληρωθεί μέσα στον Νοέμβριο, ο πρωθυπουργός έχει στο μυαλό του και έναν ανασχηματισμό μεγάλης έκτασης, ο οποίος θα εξασφαλίσει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και συνοχή στην προώθηση των στόχων» είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο Πρακτορείο FM, σημειώνοντας πως αυτό αποτελεί προσωπική του εκτίμηση.

Ο κ. Παπαδημούλης σχολίασε και τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν μεγάλη διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ, εκτιμώντας ότι η κατάσταση είναι αναστρέψιμη: «Στις εκλογές διαψεύδονται οι εταιρείες δημοσκοπήσεων. Αυτή τη στιγμή υπάρχει απογοήτευση, ακόμη και θυμός, σε ένα κομμάτι των ανθρώπων που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ -και δικαιολογημένα- καθώς δεν έχουν φανεί οι θετικές επιπτώσεις των οικονομικών δεικτών στην καθημερινότητα του πολίτη. Πιστεύω ότι η κατάσταση είναι αντιστρέψιμη, θεωρώ ότι το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ θα επιλέξει ένα σχέδιο τριετίας και θα δώσει ώθηση με ένα πιο ενωμένο και εξωστρεφές κόμμα, που να στηρίζει τον Τσίπρα στο σχέδιο που έχουμε χαράξει».

Τέλος, ο κ. Παπαδημούλης τόνισε πως εκλογές θα γίνουν το 2019 και επιτέθηκε στη ΝΔ κάνοντας λόγο για «παιχνίδια εκτροπής και αποσταθεροποίησης».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top