Ρήγμα στην κυβέρνηση από τις αποκαλύψεις για τα βοσκοτόπια και τον Καλογρίτσα

Τι προειδοποίησε ο Καμμένος τον Τσίπρα- Αποστάσεις και από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Οι καταιγιστικές αποκαλύψεις με τα υπεσχεμένα βοσκοτόπια που εμφανίζονται ως χρυσορυχεία στο πόθεν έσχες του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα προκαλούν ενδοκυβερνητικό ρήγμα, καθώς οι αντιδράσεις από την πλευρά των Ανεξάρτητων Ελλήνων παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας.

Ο Πάνος Καμμένος είπε στον Αλέξη Τσίπρα ότι αυτή η υπόθεση κάνει ζημιά στο ηθικό πλεονέκτημα της κυβέρνησης και σε ανάρτησή του κατηγορεί συνεργάτη του επιχειρηματία Καραμπάτσου, ο οποίος έδωσε υποσχετική για τα βοσκοτόπια στον κ.Καλογρίτσα.

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ όπως οι Σάκης Παπαδόπουλος και Γιώργος Δημαράς βάζουν θέμα για το Χρήστο Καλογρίτσα, ενώ μετά τον Χρήστο Σπίρτζη και ο Πρωθυπουργός κράτησε αποστάσεις στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ!

Στο ίδιο μήκος κύματος συντονίστηκαν και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Σεβαστάκης και Σ. Φάμελλος, την ίδια στιγμή που βουλευτές της αντιπολίτευσης ασκούν δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για το ίδιο ζήτημα.

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και ανεξάρτητου βουλευτή σήμερα Στάθη Παναγούλη, ο οποίος ανέφερε:
«Ο Τσοχατζόπουλος, ο Μαντέλης, ο Σμπώκος θα αισθάνονται νάνοι μπροστά στον Καλογρίτσα, τους υπουργούς και τα στελέχη της κυβέρνησης που τον στηρίζουν- με το αζημίωτο φυσικά- στην μεγάλη απάτη που πάει να στηθεί. Εισαγγελέας υπάρχει σε αυτό τον τόπο;».
Η ΝΔ ζητά να κληθούν στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής οι 4 προσωρινοί υπερθεματιστές, ο αρμόδιος υπουργός Επικρατείας Ν. Παππάς και ο ΓΓ Επικοινωνίας και Ενημέρωσης Κρέτσος.


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top