Άλλαξαν οι υπουργοί μας!Έπαθαν… αλαζονεία λένε οι ειδικοί!

Πρωτοφανείς ειρωνείες από Πολάκη, Κατρούγκαλο, Φωτίου, Βερναρδάκη και Γεροβασίλη!

​Υπουργοί της αριστερής κυβέρνησης που κατήγγειλαν προεκλογικά την αλαζονεία μιλώντας συνεχώς για "ηθικό πλεονέκτημα" έφτασαν τώρα στο σημείο να ειρωνεύονται εν δυνάμει άνεργους δημοσιογράφους που τόλμησαν να τους... ρωτήσουν για το νέο τηλεοπτικό τοπίο!

Ειδικοί επιστήμονες είπαν στο Star πως η συμπεριφορά πολλών υπουργών έχει αλλάξει ριζικά, επισημαίνοντας μάλιστα πως «η εξουσία είναι ένα εθιστικό ψυχότροπο με διάφορες παρενέργειες. Η αλαζονεία της εξουσίας καταλύει και τα αναχώματα».

Για τον υπουργό Εργασίας, Γιώργο Κατρούγκαλο, οι άνεργοι έχουν ένα ...αφηρημένο ενδιαφέρον, ενώ η Θεανώ Φωτίου με τα γεμιστά στους πεινασμένους ειρωνεύεται τώρα τους δημοσιογράφους!

Ο υπουργός που δίνει ρέστα είναι ο Παύλος Πολάκης.Όποιος δεν του αρέσει τον περνά γενεές δεκατέσσερις μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook.Οι διαδικτυακοί του φίλοι μάλιστα αναρωτιούνται αν ασχολείται με τόση μεγάλη θέρμη και με τα προβλήματα του Υπουργείου Υγείας.

Χαρακτηριστικός είναι και ο διάλογος που είχαν την Τετάρτη στο Χίλτον οι δημοσιογράφοι με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, Χριστόφορο Βερναρδάκη.Οι δημοσιογράφοι τον ρωτούσαν για τα αποτελέσματα της συνάντησης του με την τρόικα και ο ίδιος έκανε αποτυχ��μένο μάλλον χιούμορ για τις τηλεοπτικές άδειες.

ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ-ΒΕΡΝΑΡΔΑΚΗ

-Δημοσιογράφοι: Τι έγινε κύριε Υπουργέ;

-Βερναρδάκης: Μιλάω σε αδειοδοτούμενους ή όχι;

-Δημοσιογράφοι: Σε δημοσιογράφους κύριε Υπουργέ

-Βερναρδάκης: Α,καλά! Ναι ναι...Πείτε μου

Αυτό που δεν ξέχνα η Όλγα Γεροβασίλη είναι ότι οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί δεν έκοψαν το πρόγραμμα τους για να μεταδώσουν τις δηλώσεις που έγιναν στη Σύνοδο του Νότου την περασμένη Παρασκευή. Με συνέντευξη της στο news247.gr κατηγορεί τα κανάλια ότι απέκρυψαν το θέμα. «Όλοι διαπίστωσαν ότι πολλοί τηλεοπτικοί σταθμοί απέκρυψαν το γεγονός ότι τέσσερις πρωθυπουργοί και δύο πρόεδροι δημοκρατίας επισκέφθηκαν την ελληνική πρωτεύουσα και αποσιώπησαν πλήρως τις δηλώσεις τους. Θεωρείτε ότι αυτό δεν αποτελεί θέμα άξιο σχολιασμού;» διερωτήθηκε η κυρία Γεροβασίλη.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας να υπενθυμίσουμε στην κυβερνητική εκπρόσωπο ότι το δελτίο ειδήσεων του Star αξιολόγησε την είδηση της Συνόδου ως πρώτο θέμα.Και για του λόγου το αληθές υπάρχουν και τα ντοκουμέντα από το δελτίο ειδήσεων της περασμένης Παρασκευής - Δείτε τα στο ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top