Πάνος Καμμένος από τη ΔΕΘ: «Αντέχουμε μέχρι το 2019 και μέχρι το 2023»

«Άριστη και έντιμη» η συνεργασία μου με τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ

Πάνος Καμμένος από τη ΔΕΘ: «Αντέχουμε μέχρι το 2019 και μέχρι το 2023»
Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, στη συνέντευξη τύπου στη ΔΕΘ, για την πορεία των διαπραγματεύσεων με τους θεσμούς. Ο ίδιος χαρακτήρισε τη συνεργασία του με τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ «άριστη και έντιμη», και διαμήνυσε ότι «αντέχουμε μέχρι το 2019 και μέχρι το 2023».
«Δεν θα του κάνουμε το χατίρι του κ. Μητσοτάκη, που ζητάει εκλογές, αν και με συγκινεί ιδιαίτερα η φράση του Κώστα Καραμανλή προς τον Γιώργο Παπανδρέου, ότι ενίοτε τα αιτήματα γίνονται αποδεκτά, γιατί η χώρα χρειάζεται σταθερότητα» είπε ο πρόεδρος των Ανεξάρ��ητων Ελλήνων, Πάνος Καμμμένος, στη συνέντευξη Τύπου, στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην 81η ΔΕΘ.
«Αντέχουμε μέχρι το 2019 και μέχρι το 2023» απάντησε στην ερώτηση αν αντέχει έως το τέλος της τετραετίας η κοινοβουλευτική πλειοψηφία της κυβέρνησης.
Σε ερώτηση σχετική με τη συνεργασία του με τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, την χαρακτήρισε «άριστη και έντιμη», ότι έχουν διαφορές, αλλά υπάρχει απόλυτος σεβασμός στις «κόκκινες γραμμές» των δύο πλευρών. «Όποια προβλήματα παρουσιάστηκαν, επιλύθηκαν με τον καλύτερο τρόπο» επισήμανε.
«Πάνε πάρα πολύ καλά», σημείωσε σε ερώτηση δημοσιογράφου ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, για την πορεία των διαπραγματεύσεων με τους θεσμούς.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top