Κωστής Χατζηδάκης: Το κράτος θα χάνει έσοδα 30 εκατ. για κάθε κανάλι ετησίως!

«Με αυτή την κυβέρνηση και με αυτό τον πρωθυπουργό "πήγαμε για μαλλί και βγήκαμε κουρεμένοι"» είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ

​Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τις επιπτώσεις που θα έχει το κλείσιμο των καναλιών. Σε συνέντευξη του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, επισημαίνει πως με τέσσερα κανάλια ο ανταγωνισμός και η πολυφωνία θα θιγούν και τονίζει ότι το κράτος θα χάνει έσοδα 30 εκατ. για κάθε κανάλι ετησίως. Ακόμη, προειδοποιεί για τον κίνδυνοι οι καναλάρχες που δεν λαμβάνουν άδεια να μην αποπληρώσουν τα δάνειά τους.
ο κ. Χατζηδάκης κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι έκανε τα αντίθετα από αυτά που είπε προ δύο ετών στη Θεσσαλονίκη, όπως στο θέμα των κόκκινων δανείων. «Με αυτή την κυβέρνηση και με αυτό τον πρωθυπουργό "πήγαμε για μαλλί και βγήκαμε κουρεμένοι"» λέει για την οικονομική κατάσταση της χώρας επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
Κάνει λόγο για κατάσταση ακυβερνησίας, την οποία πληρώνουν οι κοινωνικά ασθενέστεροι, και τονίζει ότι «κατά ένα παράδοξο τρόπο, σε σχέση με τις προσδοκίες που καλλιέργησε, το μόνο που μπορούμε να περιμένουμε με αυτή την κυβέρνηση είναι ότι θα παραμείνουμε για πάντα στο μνημόνιο».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top