Μπακογιάννη: Θα ακυρώσουμε τον νόμο Παππά και θα δώσουμε όσες άδειες χωρά το φάσμα

«Ο Τσίπρας ονομάζει διαφάνεια τη νέα διαπλοκή - Οι άνεργοι θα είναι οι ευτυχείς άνεργοι της Αριστεράς;»

Μπακογιάννη: Θα ακυρώσουμε τον νόμο Παππά και θα δώσουμε όσες άδειες χωρά το φάσμα

Για προσπάθεια αποπροσανατολισμού κατηγόρησε την κυβέρνηση η Ντόρα Μπακογιάννη, εκτιμώντας ότι το θέμα με τις τηλεοπτικές άδειες θα της γυρίσει μπούμερανγκ.

Η βουλευτής της ΝΔ, μιλώντας στον Alpha FM, τόνισε πως η κυβέρνηση πανηγυρίζει «επειδή πήρε από τους πλούσιους 246 εκατ. και θα τα δώσει στους φτωχούς, αν μπορεί να τα δώσει, προσπαθώντας να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από τα κοψίματα των συντάξεων, από τη φορολογική πολιτική, την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας».

Η κα Μπακογιάννη χαρακτήρισε αντισυνταγματική τη διαδικασία καθώς το Σύνταγμα προβλέπει ότι οι άδειες δίνονται από το ΕΣΡ και διερωτήθηκε τι θα κάνει η κυβέρνηση αν ακυρωθεί η διαδικασία των τηλεοπτικών αδειών από το Συμβούλιο της Επικρατείας ή τα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια.

«Ο κ. Τσίπρας ονομάζει "διαφάνεια" τη νέα διαπλοκή» σημείωσε η κα Μπακογιάννη, η οποία αναρωτήθηκε εάν οι άνεργοι από τα κανάλια θα είναι «οι ευτυχείς άνεργοι της Αριστεράς».

Θα ακυρώσουμε τον νόμο Παππά και θα δώσουμε όσες άδειες χωρά το φάσμα

Μιλώντας, εξάλλου, στον Real FM η βουλευτής της ΝΔ ξεκαθάρισε πως η αξιωματική αντιπολίτευση όταν γίνει κυβέρνηση θα ακυρώσει τον «νόμο Παππά».

«Πρώτον, θα ακυρώσουμε τον νόμο Παππά. Δεύτερον, θα περιμένουμε την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας. Η απόφαση θα έρθει και θα επιβεβαιώσει, κατά την άποψή μας το παράνομο της όλης κατάστασης που υπάρχει σήμερα. Από εκεί και μετά, θα προχωρήσουμε στο να δώσουμε άδειες με συγκεκριμένο τίμημα, το οποίο θα πληρωθεί από τους καναλάρχες και θα δώσουμε όσες άδειες χωράει το φάσμα» υποστήριξε η κα Μπακογιάννη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top