Σπίρτζης: Δεν θα χάσει κανείς τη δουλειά του στα κανάλια

Υποστήριξε ότι δεν πρόκειται για «μαύρο» από την κυβέρνηση και πως δεν έχει καμία σχέση με την ΕΡΤ

«Όποιος δεν δώσει τα χρήματα στο κράτος, θα χάσει την άδειά του» προειδοποίησε ο Χρήστος Σπίρτζης μιλώντας στην ΕΡΤ.

Ο υπουργός Υποδομών ταυτίστηκε με την δήλωση της Όλγας Γεροβασίλη περί αυθαιρέτων και σημείωσε: «Με το ίδιο σκεπτικό τα παράνομα ξενοδοχεία θα πρέπει να λειτουργούν».

Ο ίδιος, έστειλε εκ νέου μήνυμα στη Digea να διακόψει την εκπομπή των σταθμών που δεν έχουν άδεια μετά την πάροδο των 90 ημερών, ενώ ξεκαθάρισε ότι κανείς δεν έχει μιλήσει για «μαύρο» και πως το θέμα δεν έχει καμία σχέση με το «μαύρο» στην ΕΡΤ.

Όσον αφορά τις θέσεις εργασίας, ο κ. Σπίρτζης σημείωσε ��ως «δεν θα χάσει κανείς τη δουλειά του», εκτιμώντας πως λόγω των κριτηρίων που θέτει ο νόμος για τους τηλεοπτικούς σταθμούς, οι εργαζόμενοι θα απορροφηθούν και οι 400 θέσεις που προβλέπονται θα υπερκαλυφθούν.

«Θα ήθελα να σημειώσω πως τα δύο κανάλια που λειτουργούσαν και δεν πήραν άδεια, έδειξαν όλον αυτό τον καιρό μία ευπρέπεια και μία στάση που δεν συνάδει με άλλα κανάλια και με τη στάση άλλων καναλιών που συμμετείχαν στο διαγωνισμό και πήραν άδεια» είπε στη συνέχεια ο υπουργός Υποδομών.

Αναφερόμενος στο Συμβούλιο της Επικρατείας, είπε: «Το ΣτΕ κάνει ανεξάρτητα και ανεπηρέαστα τη δουλειά του. Μέχρι τώρα έχει βγάλει δύο αποφάσεις και η κατεύθυνση που δείχνει είναι άλλη και όχι αυτή που δείχνει η ΝΔ».

Τέλος, ο κ. Σπίρτζης απάντησε και στην κριτική για τον κ. Καλογρίτσα και τα περί κατατμήσεων δημοσίων έργων, επισημαίνοντας ότι δεν ισχύουν όσα λέγονται και τονίζοντας πως για την ανάληψη των έργων δόθηκε έκπτωση της τάξεως του 50%.

«Αν εξυπηρετούμε τους φίλους για να αναλάβουν ένα έργο με εκπτώσεις 50% στον προϋπολογισμό του, τότε σε λίγο δεν θα μας λέει κανένας καλημέρα» κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top