Καταιγίδα ξέσπασε μόλις είδε τον μετεωρολόγο να φεύγει απ'το κόμμα-Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΛΕΒΕΝΤΗ

«Έβρεξε» αιχμές για τον Γιάννη Καλλιάνο που έφυγε από την Ένωση Κέντρων

Καταιγίδα ξέσπασε μόλις είδε τον μετεωρολόγο να φεύγει απ

​Για την απόφαση του μετεωρολόγου, Γιάννη Καλλιάνου να αποχωρήσει από την Ένωση Κεντρώων με βαριές καταγγελίες, μίλησε το απόγευμα της Τρίτης στον Real Fm, o Βασίλης Λεβέντης!

Με.. ένταση στην φωνή του, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, αφού υποστήριξε ότι ο μέχρι χθες εκπρόσωπος Τύπου του κόμματός του έκανε "του κεφαλιού" του σχετικά με την ανακοίνωση που αφορούσε στον Τρύφωνα Αλεξιάδη, προέβλεψε ότι ο κύριος Καλλιάνος θα είναι αυτός που θα χάσει από αυτή την εξέλιξη!

Ο κύριος Λεβέντης εκτίμησε πως «το πιο πιθανό είναι να γίνει "γάμος" μεταξύ Μητσοτάκη και Καλλιάνου», ωστόσο άφησε αιχμές ότι αν ο γνωστός μετεωρολόγος πάει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης –μάλλον- δεν... θα βγει βουλευτής!

«Εκείνος που θα βγει χαμένος θα είναι ο Καλλιάνος, αν έμενε με την Ένωση Κεντρώων θα μπορούσε να βγει βουλευτής! Αν πάει στη Νέα Δημοκρατία, θα δούμε σε… τι σειρά θα τον βάλλουν! Το μόνο που έκανε με την ανακοίνωση αποχώρησης του είναι να βρίζει τον πρωθυπουργό», είπε χαρακτηριστικά.

«Η θέση της Ένωσης Κεντρώων δεν είναι να βρίζει τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση, αλλά η θέση μας είναι να κοπούν οι συντάξεις των πλουσίων (80.000 συντάξεις) για να σταματήσει ο ΕΝΦΙΑ», τόνισε, χαρακτηρίζοντας ωστόσο "καλό παιδί" τον πρώην στενό συνεργάτη του!

Ο Βασίλης Λεβέντης είπε χαρακτηριστικά ότι ο κ.Καλλιάνος «είναι πάρα πολύ καλό παιδί, απλά δεν κατάλαβε σε τι κόμμα ήρθε! Ήρθε σε ένα κόμμα που πάμε να χτίσουμε νέα ήθη. Δεν ήρθε σε ένα κόμμα για να βρίζουμε την κυβέρνηση, ώστε να βγούμε εμείς (σσ κυβέρνηση)».
Δείτε επίσης:
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top