Μάρδας: «Η πίτα της οικονομίας πρέπει να αυξηθεί όπως θα γίνει από το 2017»

Τι είπε ο υφυπουργός Εξωτερικών

​Οι στόχοι του πρώτου προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθούν να υφίστανται παρά τις όποιες αποκλίσεις, δήλωσε στον ΣΚΑΪ, ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας.

«Δύσκολα μπορεί να υποστηρίξει κανείς ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ δεν διαπραγματεύτηκε», είπε ο υφυπουργός, υπογραμμίζοντας πως «αν κάποιος συγκρίνει τα δύο τελευταία χρόνια διακυβέρνησης με τις προηγούμενες κυβερνήσεις, θα διαπιστώσει πως η τωρινή κυβέρνηση έχει καλύτερες επιδόσεις».
«Υπήρχε ένα πρόγραμμα. Από εκεί και πέρα σε ό,τι αφορά τη διαμόρφωση της πολιτικής δεν ήμασταν οι μόνοι παίκτες. Αναγκαστήκαμε να αποκλίνουμε από τους στόχους και εκεί οδηγηθήκαμε στις εκλογές», ανέφερε ο υφυπουργός.
Για την επιβολή των επιπλέον φορο-μέτρων και του ΕΝΦΙΑ ο κ. Μάρδας διαβεβαίωσε ότι αυτά δεν θα είναι μόνιμα και θα έχουν βραχυχρόνια ισχύ καθώς «το ζητούμενο είναι να αυξηθεί η πίτα της οικονομίας όπως θα γίνει από το 2017».
«Σαφώς ο κόσμος κουράστηκε, αλλά για να σηκωθεί ένα τρένο και να μπει σε άλλη σιδηροτροχιά, θέλει χρόνο», ανέφερε.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top