Αυγή κατά Κουρουμπλή: Σώπασε, υποκριτή!

Απάντησε στις βολές του υπουργού για «μικροψυχίες»

Σκληρή απάντηση στον Παναγιώτη Κουρουμπλή μετά τις αιχμές του υπουργού Εσωτερικών για τα όσα γράφτηκαν για τον Πύρρο Δήμα και την Ομοσπονδία Άρσης Βαρών (ΟΑΒ), έδωσε η Αυγή.

Με νέο -και μάλιστα κύριο- άρθρο, της η εφημερίδα επιτίθεται στον κ. Κουρουμπλή, στον οποίο στέλνει το μήνυμα πως «η σιωπή είναι φρονιμότερη της υποκρισίας» (αυτός είναι και ο τίτλος του άρθρου).

«Αν νομίζουν ότι η "Αυγή" θα σιωπήσει και θα "νομιμοποιήσει" διά της λήθης καταστάσεις ξένες προς τις αρχές της, ακόμη και προς τα περίφημα ολυμπιακά ιδεώδη, αυταπατώνται. Η δε "Αυγή" θα ακυρωνόταν ως εφημερίδα της Αριστεράς...» αναφέρεται στο άρθρο, με την Αυγή να χαρακτηρίζει την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας προκλητική.

«Ομολογούμε ότι η ανακοίνωση της ομοσπονδίας ήταν απλώς η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υποκρισίας» αναφέρει στη συνέχεια η Αυγή και καταλήγει –όπως τονίζει- με μία παράκληση προς οποιονδήποτε θελήσει να δώσει συνέχ��ια στο θέμα: «Άκουσε (η ΟΑΒ) τίποτε για τη συμμετοχή των Ρώσων αθλητών στο Ρίο; Γνωρίζει οι αθλητές ποιας χώρας έχουν τα περισσότερα κρούσματα ντόπινγκ και πώς το εξηγεί; Ποιες προπονητικές μεθόδους χρησιμοποιούσαν οι «ανατολικοί» για τις επιτυχίες τους και ιδιαίτερα οι Ανατολικογερμανοί στην κολύμβηση; Τι απάντησε ο Σγουρός στις εκκλήσεις Ιακώβου να εμφανιστεί και να πάρει θέση για την «ντριμ τιμ» της άρσης βαρών; Γνωρίζει κάτι για τη «φαρμακαποθήκη» Τζέκου; Αν οιοσδήποτε, ακόμη και υπουργός, δεν γνωρίζει κάτι για όλα αυτά, φρονιμότερο μάλλον είναι να σιωπά».

aygi_arsi_kour.jpg

Δείτε ακόμη:

Μεγαλοπρεπές άδειασμα Κουρουμπλή σε Αυγή για Πύρρο: Μικρόψυχα αυτά που γράφτηκαν!

Αναλυτικό ρεπορτάζ για την κόντρα της Αυγής με τον υπουργού και τους Ολυμπιονίκες στο ΒΙΝΤΕΟ του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top