Μήνυση κατά του Μακελειού για την Αίγινα κατέθεσαν Φλαμπουράρης, Σταθάκης και Δρίτσας

Κάνουν λόγο για ψεύδος, λασπολογία και χυδαιότητα

Μήνυση κατά της εφημερίδας Μακελειό και makeleio.gr στον προϊστάμενο της εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλία Ζαγοραίο κατέθεσαν ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης και ο υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας.

Οι υπουργοί κατέθεσαν ο καθένας ξεχωριστές μηνύσεις με αφορμή τα όσα έχει δημοσιεύσει ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος για εμπλοκή των τριών υπουργών στην υπόθεση της τραγωδίας στην Αίγινα.

Οι τρεις υπουργοί στρέφονται και κατά παντός άλλου υπευθύνου, ζητώντας την άσκηση ποινικών διώξεων και κάνοντας λόγο για ψεύδος, λασπολογία και χυδαιότητα.

«Έχει κατατεθεί μήνυση εναντίον αυτών των απαράδεκτων και αισχρολογικών εντύπων και τοποθετήσεων, οι οποίες έχουν ξεπεράσει κάθε όριο» δήλωσε έξω από την εισαγγελία ο κ. Φλαμπουράρης.

«Η σκοπιμότητα είναι προφανής. Πρόκειται για ��ημοσιεύματα που αναδεικνύουν κατασκευασμένες ειδήσεις χωρίς καμία βάση αληθείας» τόνισε, εξάλλου, ο κ. Δρίτσας.

«Προσφεύγω στη δικαιοσύνη για πρώτη φορά στη ζωή μου υποδηλώνει αυτό που ειπώθηκε και από τους άλλους δύο υπουργούς, μια κατάπτυστη αθλιότητα κατασκευής ειδήσεων» υπογράμμισε, τέλος, ο κ. Σταθάκης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top