Κοζάνη: Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πήγε να βγάλει λόγο αλλά... τα άκουσε

«Είμαστε εδώ για έναν ιερό σκοπό και ήρθατε να απευθύνετε πολιτικό λόγο»

Κοζάνη: Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πήγε να βγάλει λόγο αλλά... τα άκουσε

Πήγε να βγάλει πολιτικό λόγο αλλά… τα άκουσε.

O λόγος για τον βουλευτή Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ, Μίμη Δημητριάδη, ο οποίος παρέστη στη συναυλία που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Αυγούστου, στο Τσοτύλι του δήμου Βοΐου, για την οικονομική ενίσχυση του Κέντρου Υγείας.

Σε κάποια στιγμή, ζητήθηκε από τον βουλευτή να απευθύνει ένα μικρό χαιρετισμό, κάτι που εν τέλει συνέβη.

Ο κ. Δημητριάδης άρχισε να αναπτύσσει σε γενικές γραμμές το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την Υγεία, λέγοντας -μεταξύ άλλων- ότι διορίστηκε γιατρός και νοσηλευτικό προσωπικό στο Κέντρο Υγείας, ενώ δεσμεύτηκε προσωπικά ότι τα όποια προβλήματα υπάρχουν θα επιλυθούν σύντομα.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, ο πρώην Αντιδήμαρχος Τσοτυλίου, Βασίλης Παπαϊωάννου, του είπε επικριτικά: «Κύριε βουλευτά αυτό που κάνετε είναι λάθος. Εδώ είμαστε για έναν ιερό σκοπό και εσείς ήρθατε εδώ να απευθύνετε πολιτικό λόγο. Γνωρίζουμε πολύ καλά τα προβλήματα του Κέντρου Υγείας και δεν είναι έτσι τα πράγματα όπως τα περιγράφετε».

Ο ίδιος, αν και αρχικά ξαφνιάστηκε, συνέχισε να υπερασπίζεται τα λεγόμενά του, τονίζοντας πως: «Εμείς αυτό που λέμε το κάνουμε».

Λίγο μετά, το λόγο πήρε η διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Τσοτυλίου, η οποία αφού ευχαρίστησε όλον τον κόσμο, που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για τη στήριξη του Κέντρου Υγείας, αναφέρθηκε σε μερικές χαρακτηριστικές ελλείψεις, που προκάλεσαν εντύπωση κι αποδεικνύουν περίτρανα το πόσο τραγικά είναι τα πράγματα.

Ωστόσο, ο κ. Δημητριάδης είχε ήδη αποχωρήσει και δεν την άκουσε

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top