ΚΑΡΦΙΑ Παππά για Στουρνάρα: «Όλοι έχουν δικαίωμα για πολιτικές φιλοδοξίες»

«Η κριτική δε θα μείνει αναπάντητη»

ΚΑΡΦΙΑ Παππά για Στουρνάρα: «Όλοι έχουν δικαίωμα για πολιτικές φιλοδοξίες»

​Σκληρή κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον υπουργό Επικρατείας, Ν. Παππά και τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γ. Στουρνάρα, με αφορμή την κριτική του δεύτερου στην πρώτη περίοδο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

«Ο καθείς έχει το δικαίωμα για πολιτικές φιλοδοξίες. Γίνονται όμως δηλώσεις που ασκούν κριτική στον τρόπο διακυβέρνησης της πρώτης μας περιόδου που δεν θα μένουν αναπάντητες. Η αντιστροφή της πραγματικότητας δεν θα περάσει, οι επιλογές της κυβέρνησης θα δικαιωθούν», είπε ο κ. Παππάς, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών το φθινόπωρο, ο υπουργός Επικρατείας του απέρριψε κατηγορηματικά, ενώ σχολιάζοντας τη στάση της ΝΔ είπε:

«Η ΝΔ αδυνατεί να ξεκινήσει και να ολοκληρώσει μια κριτική και μια κουβέντα σε σχέση με τις πολίτικες επιλογές της κυβέρνησης. Ο κ. Μητσοτάκης, επειδή διασυρθήκαν με τις δηλώσεις τους για την Πάρο, και ο αντιπρόεδρος του και ο κ. Βρούτσης, θα τους κρατήσει στις θέσεις τους; Οι οποίοι δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να πουν οποιαδήποτε ανακρίβεια».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top