Όταν ο Παττακός «βολτάρει» στη Βουλή-Ανελέητη η ΚΟΝΤΡΑ του Άδωνη με τον Παππά-ΒΙΝΤΕΟ

Ένας ακόμη καυγάς μεταξύ των δύο αντρών!

Όταν ο Παττακός «βολτάρει» στη Βουλή-Ανελέητη η ΚΟΝΤΡΑ του Άδωνη με τον Παππά-ΒΙΝΤΕΟ

​Νέα κόντρα στην Βουλή είχαν το μεσημέρι της Δευτέρας ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς και ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κύριος Παππάς θυμήθηκε τον χαρακτηρισμό «φασίστα» που του είχε απευθύνει ο κύριος Γεωργιάδης.

«Φαντάζομαι ότι το κήρυγμα που μας κάνετε θα το είχατε στο μυαλό σας όταν με είπατε "φασίστα"... Είναι πολύ ενδιαφέρον που επιμένετε σε αυτή τη δήλωση! Σας εύχομαι να συνεχίσετε την ευχάριστη αλληλογραφία σας με τον κύριο Παττακό και να ξαναπαίρνετε τις δημόσιες συχνότητες για να εκτοξεύετε τέτοιες κατηγορίες», είπε ο κύριος Παππάς.

Από την πλευρά του ο κ.Γεωργιάδης πήρε αποστάσεις από το θέμα της αφιέρωσης του Στ.Παττακού. «Ο κύριος Παππάς για ακόμη μια φορά χυδαιολόγησε! Παρουσιάζουν στο Διαδίκτυο μια αφιέρωση του Παττακού σε εμένα! Εγώ δεν την έχω δει, αλλά ας υποθέσουμε ότι υπάρχει! Αυτό σε τι αφορά εμένα; Αν είχα κάνει εγώ αφιέρωση θα με αφορούσε; O κύριος Παππάς χυδαιολογεί με σκουπίδια του διαδικτύου και το έκανε και σε επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου» είπε ο κ.Γεωργιάδης.

«Ο χαρακτηρισμός φασίστας ήταν πολιτικός χαρακτηρισμός», συνέχισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Οι δύο άντρες είχαν ανταλλάξει ανάλογους χαρακτηρισμούς πριν ένα 10ήμερο με αφορμή την συζήτηση για τις τηλεοπτικές άδειες.

Υπενθυμίζουμε ότι η Χρυσή Αυγή είχε δημοσιεύσει ιδιόχειρη αφιέρωση του Παττακού στον Άδωνι Γεωργιάδη το 2014. Τότε σχολιάζοντας το γεγονός ο κ.Γεωργιάδης είχε πει στον Real Fm: «Μου κάνει εντύπωση, που βρήκαν το βιβλίο αυτό και το έβαλαν, γιατί το έχω στην προσωπική μου βιβλιοθήκη. Δεύτερον, δεν καταλαβαίνω την κατηγορία. Αν εγώ γράψω σε ένα βιβλίο αφιέρωση στον κ.Τσίπρα, πάει να πει ότι εκείνος έχει πολιτικές σχέσεις μαζί μου; Μιλάμε για μια αφιέρωση προς εμένα. Δεν καταλαβαίνω ποια είναι η συζήτηση. Τα βιβλία του Στυλιανού Παττακού, έχουν εξαιρετικό ιστορικό ενδιαφέρον».

pattakos_777777953.jpgPattakos2.jpg
Σ.Παττακός

Ο Στυλιανός Γ.Παττακός (8 Νοεμβρίου 1912) είναι Έλληνας καθαιρεθείς αξιωματικός (ταξίαρχος τεθωρακισμένων) και ένας από τους πρωτεργάτες του πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου 1967. Κατά την επταετή στρατιωτική δικτατορία που επιβλήθηκε διετέλεσε υπουργός Εσωτερικών (1967-71) και Α΄ αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης (1971-73). Μετά την πτώση της δικτατορίας κρίθηκε ένοχος στάσης και εσχάτης προδοσίας για τη συμμετοχή του στο πραξικόπημα και καταδικάστηκε σε θάνατο, ποινή που αργότερα μετατράπηκε σε ισόβια κάθειρξη. Αποφυλακίστηκε το Σεπτέμβριο του 1990 επί κυβέρνησης Μητσοτάκη για λόγους υγείας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top