Σφοδρή αντιπαράθεση ΝΔ με Τόσκα για τις δηλώσεις του και το “camping” του ΑΠΘ

Για προσπάθεια «τεχνητής έντασης» μίλησε ο αναπληρωτής υπουργός – «ανέχεται προκλητικά την ανομία» απάντησε η Συγγρού

Σφοδρή αντιπαράθεση ΝΔ με Τόσκα για τις δηλώσεις του και το “camping”  του  ΑΠΘ
Σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ της ΝΔ και του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη προκάλεσε εκ νέου το ζήτημα του camping που έχουν δημιουργήσει αντιεξουσιαστές στο ΑΠΘ, χωρίς να υπάρχει επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. παρά την εισαγγελική παραγγελία.
Αφορμή αυτή την φορά οι σημερινές δηλώσεις του αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του πολίτη, ο οποίος ανέφερε ότι «η ΝΔ χάνει και τα ελάχιστα δείγματα πολιτικής αξιοπιστίας». Ο κ. Τόσκας υποστήριξε μεταξύ άλλων και ότι «είναι φανερή η προσπάθεια της Ν.Δ. για τη δημιουργία τεχνητής έντασης με στόχο την μικροκομματική εκμετάλλευση στο όνομα του δόγματος».
Σε υψηλούς τόνους, η απάντηση της ΝΔ, η οποία σχολίασε:
«Ο κατ’ ευφημισμό Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη αποδεικνύει, με όσα λέει, ότι αγνοεί την πραγματικότητα, πολιτεύεται με αυταπάτες, ανέχεται προκλητικά την ανομία.
Προσποιείται ότι δεν ακούει ούτε τις εκκλήσεις των Πρυτανικών Αρχών, ούτε τις παραγγελίες της Εισαγγελίας, για τις αθλιότητες που συντελούνται στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, απαξιώνοντας το χώρο της Παιδείας και εκθέτοντας διεθνώς τη χώρα.
Θεωρεί “απολύτως ελεγχόμενες καταστάσεις” τη συνεχή επέκταση της ανομίας, με τα όσα θλιβερά συμβαίνουν τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στο κέντρο της Αθήνας, ακόμη και τους πυρπολισμούς λεωφορείων από τους “γνωστούς - αγνώστους”».
Η ΝΔ καταλήγει στην ανακοίνωσή της: «Οι δηλώσεις του ανησυχούν ακόμη περισσότερο τους πολίτες. Η αδράνειά του, όσον αφορά στο σεβασμό της νομιμότητας και την ασφάλεια των πολιτών, είναι προκλητική».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top