Παραλήρημα Λαγού-«Είστε κλέφτες, απατεώνες»-Έξαλλος ο Κακλαμάνης!

Στην Βουλή κατά την συζήτηση του εκλογικού νόμου

Παραλήρημα Λαγού-«Είστε κλέφτες, απατεώνες»-Έξαλλος ο Κακλαμάνης!

​Εκτός εαυτού βγήκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός κατά την διάρκεια της συζήτησης για τον εκλογικό νόμο στη Βουλή.

Ο βουλευτής, αφού εξαπέλυσε επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ κατηγορώντας τους ουσιαστικά ότι συνεργάζονται και είναι το ίδιο, αφού μαζί ψηφίζουν πολλούς νόμους, όπως και το τρίτο μνημόνιο, επέκρινε την κυβέρνηση που δεν δίνει δικαίωμα ψήφου στους ομογενείς.

«Γελάει ο κόσμος με εσάς, αλλά ο λαός θυμάται! Γιατί οι έλληνες ομογενείς δεν έχουν δικαίωμα ψήφου; γιατί δίνετε δικαιώματα σε παράνομους μετανάστες που έχουν έρθει με το "έτσι θέλω" στην Ελλάδα;» διερωτήθηκε, τονίζοντας την ��ποψη της ΧΑ πως «οι βουλευτές θα πρέπει να μειωθούν σε τουλάχιστον 200. Θα φέρουμε σχετική τροπολογία».

Κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, γιατί είχε επαφές με Παπανδρέου Κουβελη, και Οικολόγους και όχι με τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος είναι αρχηγός της τρίτης πολιτικής δύναμης

Επίσης, επιτέθηκε στους βουλευτές των υπόλοιπων κομμάτων, έκανε λόγο για «κλέφτες, απατεώνες και λαμόγια», προκαλώντας την αντίδραση του προεδρεύοντος, Νικήτα Κακλαμάνη.

«Δεν μπορείτε να λέτε κλέφτες και απατεώνες τους βουλευτές που έχουν εκλεγεί από τον ελληνικό λαό, προέρχονται από τον λαό και λογοδοτούν στον λαό. Αν έχετε στοιχείο και κάποιο όνομα πείτε το, αλλιώς δεν μπορείτε να κάνετε τέτοιες απαράδεκτες γενικεύσεις», είπε απευθυνόμενος στον Γιάννη Λαγό, ο οποίος συνέχισε σε έντονο ύφος, κατηγορώντας τους βουλευτές πως ψηφίζουν τις άρσεις ασυλίας στην Βουλή με δύο μέτρα και δύο σταθμά.

«Φοβάστε, γιατί αν πάνε στη δικαιοσύνη κάποιοι βουλευτές, θα βρεθούν φυλακισμένοι» πρόσθεσε, επικαλούμενος μάλιστα και μια παλιότερη δήλωση του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση περί οικονομικών σκανδάλων και... κομμάτων!

Δείτε επίσης:

Η Χρυσή Αυγή δεν θα ψηφίσει τον εκλογικό νόμο–Δεν μαζεύει τους 200 ο Τσίπρας

Τσίπρας στον Κουβέλη για τις εξελίξεις: «Έχουν πέσει όλα μαζί»

Τσίπρας: «Η Τουρκία έχει μια μεγάλη ένταση και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top