Πάνος Καμμένος: «Εθνικό κεφάλαιο ο Κώστας Καραμανλής»

"Η σημερινή ΝΔ δεν έχει καμία σχέση με την ιστορική παράταξη"

Πάνος Καμμένος: «Εθνικό κεφάλαιο ο Κώστας Καραμανλής»

Εθνικό κεφάλαιο χαρακτήρισε τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξή του στη Real News.

Ο ίδιος έχει ταχθεί υπέρ της άμεσης εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας και σε ερώτηση για το αν έχει κατά νου τον Κώστα Καραμανλή, είπε:

«Ο Κώστας Καραμανλής αποτελεί εθνικό κεφάλαιο. Όταν αυτός αποφασίσει να αναμειχθεί, τότε θα το κάνει δημόσια ο ίδιος. Δεν νομίζω ότι αφήνει περιθώρια σε κανέναν μας να τον αναμειγνύει στην εσωτερική πολιτική».

Ο κ. Καμμένος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η σημερινή ΝΔ δεν έχει καμία σχέση με την ΝΔ του Κώστα Καραμανλή και την ιστορική παράταξη.

Ακόμη, ανέφερε ότι η ΝΔ έχει αυτή την στιγμή στην ηγετική της ομάδα τους αποκληθέντες από το�� Κώστα Καραμανλή «άκρα που δεν θα περνούσαν ποτέ ούτε έξω από την πόρτα της ΝΔ» και πρόσθεσε:

«Έχει αλλοιωθεί, είναι πλέον ένα μείγμα κάποιων στελεχών που απέμειναν από την παλιά ΝΔ σε ένα κοκτέιλ νεοφιλελεύθερων και εθνομηδενιστών, οι οποίοι ήρθαν από την πλευρά του νεοφιλελευθερισμού, και ακροδεξιών που ήρθαν από τον ΛΑΟΣ».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top