Παρασκευόπουλος: «Όλοι θέλουν την ταχεία εξέλιξη της δίκης για τη Siemens»

Ο υπουργός Δικαιοσύνης υπέβαλε δύο αιτήσεις για να επιταχυνθεί η εκδίκαση των υποθέσεων που σχετίζονται με το σκάνδαλο

Παρασκευόπουλος: «Όλοι θέλουν την ταχεία εξέλιξη της δίκης για τη Siemens»

​Στον Άρειο Πάγο βρέθηκε σήμερα το πρωί ο υπουργός Δικαιοσύνης, Ν. Παρασκευόπουλος, ο οποίος και υπέβαλε δύο αιτήσεις για την επιτάχυνση των υποθέσεων που σχετίζονται με τη Siemens.

Ο κ. Παρασκευόπουλος, μετά από παρέμβαση του ίδιου του πρωθυπουργού, επισκέφθηκε την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, όπου και ζήτησε από τη νέα Εισαγγελέα, κυρία Ξένη Δημητρίου να παραγγείλει την εκδίκαση των δύο υποθέσεων της Siemens που βρίσκονται στο ακροατήριο, κατ΄ απόλυτη προτεραιότητα.

«Υπέβαλα δύο αιτήσεις προκειμένου να επιταχυνθεί η εκδίκαση αυτών των υποθέσεων, οι οποίες κατά τη γνώμη της κυβέρνησης, της κοινωνίας και όλων νομίζω έχουν μια εξαιρετική σημασία και βαρύτητα και γι’ αυτό δικαιολογείται και μία κατ’ εξαίρεση δικονομική πορεία, όσον αφορά στην ταχύτητα», δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, βγαίνοντας από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Σημείωσε ακόμα ότι είναι μια εξαιρετικά περίπλοκη υπόθεση που έχει πολλές διαστάσεις, κοινωνικές, οικονομικές και δικονομικές.

«Θα μου επιτρέψετε να μην υπεισέλθω σε καμία λεπτομέρεια που έχει σχέση με ζητήματα που αυτή τη στιγμή ερευνώνται, τα οποία θα ερευνηθούν από τα αρμόδια όργανα στα οποία δεν ανήκω εγώ. Όλες οι ενέργειες για την επίσπευση που θα μπορούσαν να γίνουν από την πλευρά της κυβέρνησης έχουν γίνει και η ταχεία εξέλιξη της δίκης είναι κάτι που εύχονται όλοι και ελπίζουμε από εδώ και πέρα να φανεί», κατέληξε ο κ. Παρασκευόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

ΕΞΑΛΛΟΣ ο Ντογιάκος: «Σκόπιμες διαρροέ��, δήθεν πολιτικών κύκλων με αισχρά υπονοούμενα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top