Ψυχρολουσία για Κουρουμπλή στη Μήλο: Χαρακτηρίστηκε «ανεπιθύμητος» από τον Δήμαρχο

Αποχώρησε από εκδήλωση όπου ήταν παρών ο Υπουργός, λόγω της αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά (VIDEO)

​«Ανεπιθύμητος» χαρακτηρίστηκε από τον Δήμαρχο της Μήλου ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Σύμφωνα με το "milosvoice" και το "miloslife",o Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, έδωσε «το παρών» στις εκδηλώσεις του Δήμου για τα εγκαίνια του Κέντρου Πρόληψης Υγείας, ωστόσο τον περίμενε ψυχρολουσία, καθώς βρέθηκε απέναντι σε ένα «παγωμένο» ακροατήριο, με τον Δήμαρχο του νησιού, Γεράσιμο Δαμουλάκη, να λέει σε σύντομη ομιλία του:

«Θα ήθελα πάρα πολύ να υποδεχθώ και τους εκπροσώπους της κυβέρνησης όμως οι δήμαρχοι εκτελούμε αποφάσεις του δημοτικού μας συμβουλίου» είπε ο Δήμαρχος και στη συνέχεια ανέγνωσε την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου σύμφωνα με την οποία οι βουλευτές που ψήφισαν την αύξηση του Φ.Π.Α είναι ανεπιθύμητοι στη Μήλο. Τόνισε δε πως η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά συνιστά «απώλεια εθνικής κυριαρχίας».

Μετά από την σύντομη ομιλία του ο Δήμαρχος κ.Γεράσιμος Δαμουλάκης αποχώρησε από την αίθουσα ακολουθούμενος από τον πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου κ. Βασίλη Καμακάρη και τις Αντιδημάρχους κυρίες Σοφία Βαμβακάρη και Ζαμπέτα Τούρλου. Την αποχώρηση του κ. Δαμουλάκη ακολούθησαν ακόμη και οι Δήμαρχοι άλλων περιοχών οι οποίοι συμμετέχουν στο 12ο Συνέδρειο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγειών Πόλεων που διεξάγεται στη Μήλο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top