Βαρουφάκης-Τσίπρας σε ρόλο Κράμερ εναντίον Κράμερ: Τα νέα tweets του Γιάνη που βάζουν ΦΩΤΙΑ

Με αφορμή τις αποκαλύψεις Γκαλμπρέιθ για το σχέδιο Β και τη νέα δραχμή

Βαρουφάκης-Τσίπρας σε ρόλο Κράμερ εναντίον Κράμερ: Τα νέα tweets του Γιάνη που βάζουν ΦΩΤΙΑ

Όσο οι αντιδράσεις για τις αποκαλύψεις του Τζέιμς Γκαλμπρέιθ σχετικά με κρυφό σχέδιο περί νέας δραχμής του Γιάνη Βαρουφάκη συνεχίζονται, ο πρώην υπουργός Οικονομικών με νέα παρέμβαση του μέσω twitter «δίνει στεγνά» τον Αλέξη Τσίπρα. Δείχνει δηλαδή ότι πίσω από το σχέδιο Β ήταν ο πρωθυπουργός!

Σ��ην ανάρτηση του, ο κύριος Βαρουφάκης παραθέτει δήλωση του πρώην συντρόφου και φίλου του, Αλέξη Τσίπρα πριν από σχεδόν έναν χρόνο στη Βουλή, που ουσιαστικά δείχνει να έχει απόλυτη γνώση του Ρlan B.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας, απαντώντας σε ερώτηση της Φώφης Γεννηματά, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αν οι εταίροι και οι δανειστές μας προετοίμαζαν ένα σχέδιο Grexit, εμείς δεν έπρεπε να σχεδιάσουμε τις άμυνες μας, στο ενδεχόμενο που γίνονταν πράξη οι απειλές;».

Ο κ.Βαρουφάκης απάντησε εκ νέου και στα πυρά που δέχτηκε από τους υπουργούς Επικρατείας Νίκο Παππά και Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, καθώς και από άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πολύ με διασκεδάζει που "ανακαλύπτουν" στην επέτειο του ΟΧΙ αυτά που τους έλεγα μήνες πριν, για να διαβάλουν το ΟΧΙ», παραθέτοντας τη γνωστή συνέντευξή του στην εκπομπή «Ιστορίες» της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, στην οποία είχε υποστηρίξει ότι «η Αθήνα είχε έλθει σε συμφωνία με την Κίνα για δανειακή στήριξη, όμως η συμφωνία ανετράπη με ένα τηλεφώνημα από το Βερολίνο στο Πεκίνο».

gva.jpg

Δείτε επίσης:

Έξω φρενών με τον Γκαλμπρέιθ ο Χουλιαράκης-«Δεν βρεθήκαμε ούτε σε μια σύσκεψη»

«Το μίσος τους τιμή μου» απαντά ο Βαρουφάκης μετά την αποκάλυψη για «σχέδιο Β» και νέα δραχμή

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ! ΑΥΤΟ είναι το Σχέδιο Β του Βαρουφάκη για τη Νέα Δραχμή

Παππάς-Κοτζιάς «ΔΙΝΟΥΝ» στεγνά τον Βαρουφάκη: Ήθελε να υπογράψουμε όσα συμφώνησε ο Σαμαράς

Κομισιόν: «Δεν είχαμε ποτέ σχέδια “B” για την Ελλάδα, παρά μόνο σχέδιο “Α”»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top