Ανοίγει πάλι τις πόρτες της η Προεδρία για τη γιορτή της Δημοκρατίας;

Σκέψεις να διοργανωθεί και πάλι δεξίωση

Ανοίγει πάλι τις πόρτες της η Προεδρία για τη γιορτή της Δημοκρατίας;
Το ενδεχόμενο να ανοίξει πάλι τις πόρτες του το προεδρικό μέγαρο για τη γιορτή της Δημοκρατίας (στις 24/7) εξετάζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, σύμφωνα με τα «Παραπολιτικά». Αν τα σχέδια ευοδωθούν, αντί για «πριβέ» γεύμα μεταξύ των πολιτικών αρχηγών (όπως πέρσι), θα υπάρξει και πάλι δεξίωση στους κήπους του προεδρικού μεγάρου, όπως πριν το 2011, όταν η «ανοιχτού» τύπου γιορτή σταμάτησε για να μην προκαλείται το κοινό αίσθημα, λόγω της οικονομικής κρίσης.
Ο αριθμός των προσκεκλημένων θα είναι σχετικά μεγάλος, αλλά στα εδέσματα θα υπάρχουν μόνο τα απολύτως απαραίτητα. Άγνωστο αν θα ανοίξει το κιόσκι στο βάθος του κήπου του προεδρικού, όπου έβγαιναν όλες οι ειδήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ για αρκετές ημέρες (όπως στη φωτογραφία με τον μακαριστό τότε Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, με πρόεδρο τον Κ. Στεφανόπουλο, πρωθυπουργό τον Κ. Σημίτη και αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον Κ. Καραμανλή).
kioski proedrikou karamnlis xrostodoulos simitis.jpg

Ο υπογράφων θυμάται μάλιστα ότι ένα από τα πρώτα επικοινωνιακά «μπαμ» του Αλέξη Τσίπρα έγινε όταν προσήλθε ως αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ στη δεξίωση του 2008 με την έγχρωμη οικονομική μετανάστρια Καντίτσα Σάνκο, προκαλώντας συζητήσεις επί συζητήσεων επί εβδομάδες…
tsipras kantitsa sanko.jpg

Α.Δ.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top