Μακρή:Αν ο Πολάκης κοιτούσε την υγεία και όχι το twitter τα νοσοκομεία δεν θα είχαν τέτοιο χάλι

Σχόλιο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα

Μακρή:Αν ο Πολάκης κοιτούσε την υγεία και όχι το twitter τα νοσοκομεία δεν θα είχαν τέτοιο χάλι

​Οι αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, ο οποίος παρεμβαίνοντας στο έργο του υπουργείου Δικαιοσύνης, κατήγγειλε πως αρκετοί δικαστικοί είναι μέλη του παραδικαστικού κυκλώματος, βρέθηκαν στο επίκεντρο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα.

Η γνωστή δημοσιογράφος Κάτια Μακρή σχολιάζοντας την στάση του κυρίου Πολάκη, υποστήριξε πως ο τελευταίος «μάλλον δεν έχει καταλάβει ότι είναι υπουργός και πως ο λόγος του έχει μεγάλη βαρύτητα».

Η κα Μακρή κάλεσε τον κύριο Πολάκη, «αν έχει τα στοιχεία που λέει να τα προσκομίσει γιατί αλλιώς τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά».

Η γνωστή δημοσιογράφος υπενθύμισε πως πριν λίγο καιρό «ο αναπλήρωτής υπουργός Υγείας ήθελε να “θάψει” τρία μέτρα κάτω από το χώμα έναν δημοσιογράφο, μετά επιτέθηκε σε όλους τους δημοσιογράφους χαρακτηρίζοντας τους “σκυλιά που ουρλιάζουν”, λες και έχουμε κανένα εμφύλιο! Μετά απαθανατίστηκε να καπνίζει αρειμανίως μέσα στο υπουργείο υγείας σε χώρο που απαγορεύεται το κάπνισμα! Και τώρα ήρθε η ώρα των δικαστών, τους οποίους τσουβάλιασε συλλήβδην και τους κατηγόρησε με μια πολύ βαριά μομφή, ότι κάποιοι μετέχουν στο παραδικαστικό». Όπως τόνισε η κυρία Μακρή «πρόκειται για ευθεία επίθεση στους θεσμούς, που υπερβαίνει τα εσκαμμένα για έναν υπουργό».

Μιλώντας στην κυρία Ζαχαρέα, η γνωστή δημοσιογράφος εξέφρασε την απορία της πως «ο πρωθυπουργός ο οποίος επιχειρεί να κάνει μια σοβαρή στροφή στο ρεαλισμό ανέχεται στην κυβέρνηση του συμπεριφορές "τύπου Πολάκη". Και μάλιστα όταν πριν λίγο καιρό "χάσαμε" τον κύριο Παναγιώτη Σγουρίδη από άλλο υπουργείο σε μερικές ώρες επειδή είπε “μπορεί και να είπαμε ψέματα στους αγρότες”».

«Τι είναι πιο σοβαρό ο Σγουρίδης ή ο Πολάκης; Γιατί έχουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά;» διερωτήθηκε η κυρία Μακρή.

«Δε�� ξέρω αν όλα αυτά στην κυβέρνηση τα θεωρούν χαριτωμένα, ξέρω όμως ότι αν ο κύριος Πολάκης αφιέρωνε τη μισή ώρα που twittάρει και επιτίθεται σε δικαστές και δημοσιογράφους στον χώρο της υγείας, τα νοσοκομεία μπορεί να μην ήταν σε τέτοιο χάλι», κατέληξε η κυρία Μακρή.

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Δείτε επίσης:

Επιμένει ο Πολάκης: «Τιμώ κάθε δικαστικό λειτουργό, αλλά…»

ΠΥΡ ΟΜΑΔΟΝ εναντίον του Πολάκη: Τον κατηγορούν για θεσμικό ατόπημα

ΣΑΛΟΣ από τις δηλώσεις Πολάκη! «Πρέπει να πάει φυλακή», λέει ο Άδωνις

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top