ΑΙΡΕΤΑΙ η ασυλία του Παύλου Πολάκη

Ψηφοφορία στη Βουλή-Τέλος ασυλίας για Μπγιάλα και Μίχο-Τη γλίτωσε ο Μηταφίδης

ΑΙΡΕΤΑΙ η ασυλία του Παύλου Πολάκη

Την άρση της βουλευτικής ασυλίας του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη και των βουλευτών Χρήστου Μπγιάλα (ΣΥΡΙΖΑ) και Νίκου Μίχου (Χρυσή Αυγή),αποφάσισε η Ολομέλεια της Βουλής την Πέμπτη.

Στην ψηφοφορία συμμετείχαν συνολικά 177 βουλευτές. Υπέρ της άρσης της ασυλίας του κ.Πολάκη, ο οποίος κατηγορείται για πολεοδομική παράβαση κατά τη διάρκεια της περιόδου που ήταν δήμαρχος Σφακίων, τάχθηκαν 93 βουλευτές, 82 βουλευτές ψήφισαν «κατά» και δύο «παρών».

Επίσης, με 103 «ΝΑΙ», 70 «ΟΧΙ» και τέσσερα «παρών», αποφασίστηκε η άρση της ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Μπγιάλα, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε μήνυση για υπόθεση εξύβρισης.

Με 173 «ΝΑΙ», και δύο «ΟΧΙ» αποφασίστηκε η άρση της ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μίχου, ο οποίος είχε καταθέσει στη Βουλή ανακριβή δήλωση περιουσιακής κατάστασης.

Αντίθετα, η Ολομέλεια της Βουλής δεν ήρε την ασυλία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Τριαντάφυλλου Μηταφίδη, αναφορικά με υπόθεση που σχετίζεται με τη θητεία του στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης.

Δείτε επίσης:

ΤΙ ΖΟΥΜΕ! Πολάκης προς Άδωνη: «1-0», είπε για την εξυπνάδα που νόμιζε ότι ξεστόμισε

ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ο Πολάκης για τους «Παραιτηθείτε»: «Τέτοιο κάζο δεν το περίμεναν»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top