Καμμένος: Η ανάπτυξη ήρθε, πολεμάμε την ασθένεια της ανεργίας

Ομιλία στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη των ΑΝΕΛ

​Αισιόδοξος για την πορεία της χώρας εμφανίστηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, στην ομιλία του στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη των ΑΝΕΛ, την οποία χαρακτήρισε «ουσιαστικά προθάλαμο» του 3ου Συνεδρίου του κόμματος, τονίζοντας χαρακηριστικά ότι «η ανάπτυξη είναι εδώ».

«Καταφέραμε τον βασικό πολιτικό μας στόχο, βγαίνουμε από την εποχή των μνημονίων και η ανάπτυξη δεν ακούγεται πλέον από το βάθος του τούνελ, είναι εδώ.

Έχουν ξεκινήσει επενδύσεις στη χώρα, έχει ξεκινήσει να δουλεύει η μηχανή. Σε αυτό έχουμε ένα μεγάλο μερίδιο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες» είπε και συνέχισε: «Εμείς δεν είπαμε ποτέ "όχι" στις ιδιωτικοποιήσεις, δεν είπαμε "όχι" στον ιδιωτικό τομέα.

Ήμασταν εκείνο το αναγκαίο καλό που καταφέραμε στην κυβέρνηση - πέραν της προάσπισης των αρχών μας, της Ορθοδοξίας, του Ελληνισμού, των πατριωτικών αρχ��ν τις οποίες πρεσβεύουμε, υπηρετούμε και θα υπηρετούμε - να στηρίξουμε την ιδιωτική οικονομία».

Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε στις διαδικασίες και την πορεία συγκρότησης των ΑΝΕΛ, επισημαίνοντας πως «κερδίσαμε μαζί έξι εκλογικές αναμετρήσεις. Δεν εξαπατήσαμε τον ελληνικό λαό. Όποτε ήρθε η ώρα να πάρουμε μία σημαντική απόφαση ρωτήσαμε τον ελληνικό λαό, και του είπαμε ξεκάθαρα ότι πλέον δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη λαϊκή εντολή που μας είχε δώσει την προηγούμενη φορά, γιατί τα πράγματα ήρθαν έτσι που θα έπρεπε πάλι να αποφασίσει ο ίδιος».

Επισήμανε ότι «μετά από την τελευταία απόφαση των δανειστών να βγει η Ελλάδα από την εποχή των μνημονίων, εμείς δικαιωνόμαστε, γιατί όταν πρώτοι είπαμε για διαγραφή του χρέους, όλοι έλεγαν ότι είμαστε υπερβολικοί. Τώρα μιλάει όλος ο κόσμος για τη διαγραφή και ρύθμιση του χρέους, για έξοδο της χώρας από τα μνημόνια».

«Αυτή η κυβέρνηση πολεμήθηκε όσο καμία άλλη κυβέρνηση στη μεταπολίτευση. Μας είχαν όλοι τελειωμένους και από αριστερά ��αι από δεξιά εδώ και στην Ευρώπη» υποστήριξε και συμπλήρωσε: «Δεν υπολόγιζαν ότι θα κρατούσαμε μία συμπαγή στάση, ότι δύο πολιτικοί χώροι θα έχουμε τις δικές μας απόψεις και θα διαφυλάσσουμε ως κόρη οφθαλμού τις γραμμές μας για τις οποίες έχουμε δεσμευτεί στον ελληνικό λαό. Εκεί που χρειάζεται παρεμβαίνουμε και σταματάμε μία πολιτική με την οποία δεν συμφωνούμε, αλλά με σεβασμό και δημοκρατικές διαδικασίες ο ένας με τον άλλο».

Απηύθυνε τέλος πρόσκληση συμπόρευσης με τους Ανεξάρτητους Έλληνες σε κάθε Ελληνίδα και Έλληνα, και καταλήγοντας στην ομιλία του στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη σημείωσε: «Συγχωρώ όλους όσοι μέχρι σήμερα μού επιτέθηκαν προσωπικά και τους καλώ πίσω. Σας ζητώ να κάνετε και εσείς το ίδιο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top