Γεννηματά: Η Ναυτιλία είναι η μεγάλη δύναμη για την ισχυρή Ελλάδα

Επισκέφθηκε τη Διεθνή Ναυτιλιακή Έκθεση «Ποσειδώνια 2016»

Tη Διεθνή Ναυτιλιακή Έκθεση «Ποσειδώνια 2016» επισκέφθηκε σήμερα η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, επικεφαλής αντιπροσωπείας του ΠΑΣΟΚ αποτελούμενη από το βουλευτή Γιώργο Αρβανιτίδη, τον Εκπρόσωπο Τύπου Παύλο Χρηστίδη, τη γραμματέα του Τομέα Ναυτιλίας Έφη Χαλάτση, τον αναπληρωτή γραμματέα του Τομέα Γιώργο Ρεμούνδο και τα μέλη Γιώργο Βερνίκο και Κώστα Χλωμούδη.
Η Φώφη Γεννηματά δήλωσε:
«Τα Ποσειδώνια μας δίνουν την δυνατότητα να συνειδητοποιήσουμε τις δυνατότητες που έχουμε ως χώρα πέρα από τα μνημόνια, αυτό που λέμε τόσα χρόνια, κανένα μνημόνιο δεν θα μας δώσει τη λύση.
Η Ναυτιλία είναι η μεγάλη δύναμη για την ισχυρή Ελλάδα και εμείς στο ΠΑΣΟΚ, τη Δημοκρατική Συμπαράταξη πιστεύουμε ότι μπορεί να είναι ο βασικός πυλώνας για την ανάπτυξη αλλά και την απασχόληση.
Για αυτό και δίνουμε έμφαση στην Παιδεία, στην καινοτομία, στην προσέλκυση των νέων στο ναυτικό επάγγελμα, στη βελτίωση των υποδομών και βέβαια στον εκσυγχρονισμό της ναυπηγοεπισκευαστικής βιομηχανίας.
Θέλουμε περισσότερα ελληνικά πλοία με ελληνική σημαία και περισσότερους Έλληνες να δουλεύουν σ’ αυτά και νομίζω ότι το κλειδί σε όλα αυτά είναι η διαβούλευση με όλο τον ναυτιλιακό κλάδο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top