ΤΡΕΛΑ ΚΕΦΙΑ: Έπαιξαν μπάσκετ στο Μαξίμου – Απίστευτες ατάκες Τσίπρα και Γκάλη!

Πήρε και υπογεγραμμένη μπάλα ο πρωθυπουργός! «Πως έμενες τόσην ώρα στον αέρα;» - «Ούτε εγώ έχω καταλάβει»

ΤΡΕΛΑ ΚΕΦΙΑ: Έπαιξαν μπάσκετ στο Μαξίμου – Απίστευτες ατάκες Τσίπρα και Γκάλη!

Απίστευτες σκηνές έλαβαν χώρα στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου ο Αλέξης Τσίπρας υποδέχθηκε τον Νίκο Γκάλη.

Ο πρωθυπουργός και ο ζωντανός θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ είχαν κέφια και το μόνο που δεν έκαναν είναι… να παίξουν ένα μονό παιχνίδι μπάσκετ!

o3.jpg
o4.jpg

Ο Νίκος Γκάλης έφτασε λίγο πριν τη μία μετά το μεσημέρι συνοδευόμενος από τη σύζυγό του και την κόρη του για να συνομιλήσει με τον πρωθυπουργό για τη μετονομασία του κλειστού γηπέδου του ΟΑΚΑ προς τιμήν του. Παρών ήταν, φυσικά, και ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, ο οποίος και έκανε την σχετική πρόταση.

«Θυμάμαι, μεγαλώσαμε μαζί σας. Κάθε Πέμπτη περιμέναμε τα ματς του Άρη. Γίναμε χώρα με μπασκετική παράδοση χάρη σε σας» είπε ο κ. Τσίπρας αναγνωρίζοντας την τεράστια προσφορά του Νίκου Γκάλη.

o8.jpg

Ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό και τον κ. Κοντονή για τη μεγάλη τιμή που του κάνουν, αναγνωρίζοντας έτσι την προσφορά του ιδίου αλλά και των συναθλητών του στο ελληνικό μπάσκετ και είπε: «Μεγαλύτερη ικανοποίηση για μένα είναι που ο ελληνικός λαός τότε ένιωσε υπερήφανος με αυτό που κάναμε. Χαίρομαι για τον απλό κόσμο που μου στάθηκε όλα αυτά τα χρόνια και που του δώσαμε χαρά».

«Πως το κάνατε αυτό με τα σπασίματα και μένατε τόση ώρα στον αέρα;»

«Προσπαθούσαμε, όλα τα παιδιά της εποχής να κάνουμε σπασίματα στον αέρα, αλλά δεν βάζαμε καλάθι. Εσείς πως το κάνατε;» είπε στη συνέχεια χαμογελαστός ο κ. Τσίπρας.

«Το έκανα. Κι εγώ να σας πω δεν ξέρω πως!» απάντησε ο Νίκος Γκάλης γελώντας.

o7.jpg
o5.jpg
Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το 1987 από την Εθνική λέγοντας «ήμουν 13 χρονών όταν σας έβλεπα το ‘87». Μάλιστα, είπε στην μικρή κόρη του Γκάλη, Στέλλα, πως ήταν περίπου συνομήλικος της όταν έβλεπε τον μπαμπά της να μαγεύει με την πορτοκαλί μπάλα!

Γκάλης: Να γίνονται τα παιδιά μέσω του αθλητισμού σωστά μέλη της κο��νωνίας

Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ στάθηκε και στην συνεισφορά του αθλητισμού στην κοινωνική παιδεία.

152557.jpg
«Θέλω από τη μεριά μου να στείλω το μήνυμα ότι τα νέα παιδιά πρέπει μέσω του αθλητισμού να γίνονται σωστά μέλη της κοινωνίας. Θα κάνω και εγώ ό,τι μπορώ για να ανεβάσω και άλλο τον αθλητισμό» τόνισε ο «γκάνγκστερ».

Τι την έκανε τη μπάλα ο... Αλέξης Τσίπρας;

Ο Νίκος Γκάλης υπέγραψε μια μπάλα και την έδωσε στον πρωθυπουργό, ο οποίος έκανε σαν μικρό παιδί!

Μάλιστα, προσπάθησε να μιμηθεί τον Νίκο Γκάλη στα κόλπα με τη μπάλα και να κάνει την πολύ χαρακτηριστική κίνηση με τη μπάλα που γυρίζει πάνω στο δάκτυλο, που όταν την έκανε ο «γκάνγκστερ» φώναζε όλο το γήπεδο «τι την έκανε τη μπάλα ο Θεός»!

16697881.jpg
16697898.jpg
16697880.jpg
o2.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top