Ετοιμάζει ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ο Τσίπρας! Η πρόταση-έκπληξη σε Κουβέλη

Πληροφορίες λένε ότι ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ζήτησε το Δικαιοσύνης

Ετοιμάζει ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ο Τσίπρας! Η πρόταση-έκπληξη σε Κουβέλη

Μπορεί η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη να διαμηνύει ότι ο ανασχηματισμός πάει για φθινόπωρο ωστόσο πολλοί στον ΣΥΡΙΖΑ βλέπουν εξελίξεις... προ των πυλών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχουν γίνει κάποιες βολιδοσκοπήσεις και ένας από τους νέους υπουργούς (όποτε γίνει ο ανασχηματισμός) αναμένεται να είναι ένα πρόσωπο-έκπληξη: ο Φώτης Κουβέλης!

Το ερώτημα είναι ποια θέση θα έχει ο κ. Κουβέλης στο νέο και αναπτυξιακό (όπως το χαρακτηρίζουν) κυβερνητικό σχήμα που ετοιμάζει ο Αλέξης Τσίπρας.

Για θέση αντιπροέδρου θεωρείται πολύ δύσκολο καθώς ο κ. Δραγασάκης δε�� φαίνεται να επιθυμεί να μοιραστεί την αντιπροεδρία με άλλον.

Στενοί συνεργάτες του κ. Κουβέλη λένε ότι του έγινε πρόταση να αναλάβει το υπουργείο Εργασίας, πράγμα που σημαίνει ότι είτε «χάνουμε» τον Γιώργο Κατρούγκαλο είτε τον τοποθετούν κάπου αλλού. Το πιθανότερο είναι το δεύτερο καθώς εκτιμάται πως ο κ. Κατρούγκαλος δεν γίνεται να μείνει εκτός κυβερνητικού σχήματος μετά από τόση πολιτική φθορά που έχει εισπράξει.

Ωστόσο, ο κ. Κουβέλης φαίνεται να μην πολυθέλει το Εργασίας (με τις περικοπές συντάξεων που θα ακολουθήσουν) και οι πληροφορίες λένε ότι ζήτησε ένα άλλο υπουργείο χωρίς πολιτική φθορά, το υπουργείο Δικαιοσύνης, από το οποίο άλλωστε έχει περάσει και στο παρελθόν.

Σε αυτή την περίπτωση, όμως, ο πρωθυπουργός θα πρέπει να κάμψει και τις αντιστάσεις του νυν υπουργού Νίκου Παρασκευόπουλου, ο οποίος λέει χαρακτηριστικά πως έχει ακόμη έργο να προσφέρει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top