Όλα έτοιμα για την υποδοχή του Πούτιν στο Άγιο Όρος – Έφθασε στην Τρυπητή Χαλκιδικής

Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας – Ποιοι θα τον υποδεχθούν

Όλα έτοιμα για την υποδοχή του Πούτιν  στο Άγιο Όρος – Έφθασε στην Τρυπητή Χαλκιδικής
'Εφθασε πριν από λίγο στην Τρυπητή Χαλκιδικής ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, από όπου, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, θα μεταβεί στο λιμάνι της Δάφνης και οδικώς στις συνέχεια στις Καρυές του Αγίου Όρους.
Χαρακτηριστικό είναι ότι υπήρχαν μπλόκα σε όλη τη διαδρομή, ενώ μυστικό κρατήθηκε μέχρι την τελευταία στιγμή σε ποιο από τα τρία καραβάκια θα επιβιβασθεί ο Ρώσος πρόεδρος! Το σκάφοςθα συνοδεύσουν σκάφη του Λιμενικού, ενώ υπερίπταται της περιοχής ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας, με το όλο σκηνικό να θυμίζει χολιγουντιανή υπερπαραγωγή.
episkepsi prep 2.jpg

Ο Ρώσος πρόεδρος έφθασε προηγουμένως στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, όπου τον υποδέχθηκε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.
Τον κ. Πούτιν θα υποδεχθεί στο Άγιο Όρος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, μαζί με τον υφυπουργό Εξωτερικών Γιάννη Αμανατίδη, τον πρωτοεπιστάτη του Αγίου Όρους γέροντα Παύλο, τον εκπρόσωπο του Οικουμενικού Πατριαρχείου μητροπολίτη Μιλήτου Απόστολο και τον πολιτικό διευθυντή του Αγίου Όρους Αρίστο Κασμίρογλου.

Στις Καρυές θα τελεστεί πανηγυρική δοξολογία στον ιερό ναό Πρωτάρχου και στη συνέχεια θα γίνει το καλωσόρισμα του Προέδρου της Ρωσίας από την ιερά κοινότητα στο Αρχονταρίκι. Ο κ. Πούτιν θα μεταβεί στη συνέχεια στην ιερά μονή Αγίου Παντελεήμονος (ρωσικό μοναστήρι) όπου και θα ολοκληρώσει την προσκυνηματική επίσκεψή του στο Άγιον Όρος.episkepsi prep 3.jpg
Στο Άγιο Όρος βρίσκεται ήδη από χθες ο Πατριάρχης Μόσχας Κύριλλος ο οποίος έφθασε συνοδευόμενος από 20 Ιεράρχες της ρωσικής Εκκλησίας.
episkepsi  prep 4.jpg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top