Έφτασε στην Αθήνα ο Πούτιν – ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΑ τα μέτρα ασφαλείας

Με καθυστέρησης μίας ώρας και 15 λεπτών η άφιξη του Ρώσου Προέδρου - Τον υποδέχθηκε ο Καμμένος - Πρώτη ανάρτηση: 17.02

Έφτασε στην Αθήνα ο Πούτιν – ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΑ τα μέτρα ασφαλείας

Με καθυστέρηση μίας ώρας και δεκαπέντε λεπτών έγινε έφτασε στην Αθήνα ο Βλάντιμιρ Πούτιν.

Ο Ρώσος Πρόεδρος αναμενόταν στο –υπό δρακόντεια μέτρα- Ελευθέριος Βενιζέλος στις 15:30, με το αεροσκάφος του να προσγειώνεται στις 16:45 και τον Πούτιν να βγαίνει από το αεροσκάφος στις 17:02.

150631.jpg

150654.jpg

Στο αεροδρόμιο βρισκόταν ήδη από νωρίς ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνος Καμμένος, ο οποίος υποδέχθηκε με χαμόγελα και όλες τις προβλεπόμενες τιμές τον Πρόεδρο της Ρωσίας εκ μέρους της κυβέρνησης.

150633.jpg

150648.jpg
Ο Πούτιν, σύμφωνα με το πρόγραμμα θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, ενώ στη συνέχεια θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Το Σάββατο ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη με ειδική πτήση και θα ακολουθήσει ακολουθήσει προσκυνηματική μετάβαση του Προέδρου της Ρωσίας στο Άγιο Όρος.

150651.jpg

150601.jpg
Όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, ο Πούτιν επισκέπτεται την Ελλάδα στο πλαίσιο του Αφιερωματικού Έτους Ελλάδας-Ρωσίας 2016 και σε συνέχεια των επισκέψεων του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα σε Κρεμλίνο και Οικονομικό Φόρουμ Αγ. Πετρούπολης το περασμένο έτος, καθώς και του Προέδρου της Δημοκρατίας στη Μόσχα τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους.

ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΑ τα μέτρα ασφαλείας

Την ίδια ώρα, πρωτόγνωρα είναι τα μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί, ενόψει της σημερινής επίσκεψης του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στην Αθήνα!

Από την ΕΛ.ΑΣ. ��χει γίνει γνωστό ότι θα βρίσκονται επί ποδός 2.500 αστυνομικοί λόγω της επίσκεψης Πούτιν, ενώ στο πλέγμα ασφαλείας που στήνεται δεν θα συμμετάσχουν μόνο Ελληνες αστυνομικοί, αλλά και άνδρες των ρωσικών Ειδικών Δυνάμεων (άλλωστε, ο σχεδιασμός των μέτρων ασφαλείας έγινε κατά κύριο λόγο από τις ρωσικές υπηρεσίες ασφαλείας).

150661.jpg
150662.jpg
Έτσι, τoν Βλαντιμίρ Πούτιν θα συνοδεύουν 70 κομάντο της Προεδρικής Φρουράς της Ρωσίας με μαύρα κοστούμια. Πρόκειται για άνδρες που έχουν εκπαιδευτεί στην ελίτ των Ειδικών Δυνάμεων, δηλαδή στη φημισμένη Σπετσνάζ, τα μέλη της οποίας ο αστικός μύθος περιγράφει ως «υπερανθρώπους».

Δείτε ακόμη:

Ακόμη και τεθωρακισμένα επιστρατεύονται για τον Πούτιν-Πάνω από 70 Ρώσοι κομάντο στην Αθήνα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top