Μητσοτάκης για πλαστά πτυχία: Προκαλεί τους νέους και τους άνεργους η κυβέρνηση

«Ελπίζω η κυβέρνηση να μην επιτρέψει σε υπαλλήλους με παράνομους τίτλους σπουδών να παραμείνουν στο Δημόσιο»

Μητσοτάκης για πλαστά πτυχία: Προκαλεί τους νέους και τους άνεργους η κυβέρνηση
«Προκαλούν τους νέους ανθρώπους, που αγωνίζονται να σπουδάσουν για να αποκτήσουν, με το σπαθί τους, μια θέση στην αγορά εργασίας. Προκαλούν τους χιλιάδες συμπολίτες μας, που πέτυχαν σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ και παραμένουν αδιόριστοι. Προκαλούν και προσβάλλουν τους φορολογούμενους πολίτες, που απαιτούν αξιοκρατία και διαφάνεια στο Δημόσιο, το οποίο πληρώνουν για να λειτουργεί» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε δήλω��ή του για το θέμα των εξετάσεων για δημοσίους υπαλλήλους με πλαστά πτυχία που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.
«Ελπίζω η Κυβέρνηση να μην φτάσει στο ακραίο σημείο φαυλότητας να επιτρέψει με οποιονδήποτε τρόπο σε υπάλληλους με παράνομους τίτλους σπουδών να παραμένουν στο Δημόσιο» πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος υπογραμμίζει ότι νοιάζεται προσωπικά για το θέμα αφού ως υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης είχε έρθει σε σύγκρουση σε αρκετούς δημάρχους αλλά και την περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου όταν είχε ζητήσει σχετική διαδικασία ελέγχου των πτυχίων.
«Θέλουμε να χτίσουμε μια καλύτερη Ελλάδα με αξιοκρατία. Οι πολίτες απαιτούν και μαζί τους απαιτώ από την Κυβέρνηση να κάνει, επιτέλους, σε κάτι, το σωστό» κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης.
Δείτε ακόμη:
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top