Θεοδωράκης από Βρυξέλλες: Εδώ όλοι λένε «πάλι τα ίδια ο Τσίπρας»

«Ελπίζω να μην έχουμε τα ίδια από Οκτώβριο αλλά φοβάμαι ότι ο πρωθυπουργός και οι συν αυτώ δεν βάζουν μυαλό»

Για «βαρύ λογαριασμό» που θα πληρώσει η ελληνική κοινωνία κάνει λόγο ο Σταύρος Θεοδωράκης σχολιάζοντας τη συμφωνία στο Eurogroup, όπου κάνει λόγο για μεγάλες καθυστερήσεις της κυβέρνησης για ακόμη μία φορά.

«Όλοι εδώ στις Βρυξέλλες -και αναφέρομαι κυρίως στους φίλους της Ελλάδας- λένε ότι για άλλη μια φορά η ελληνική κυβέρνηση καθυστέρησε και έπρεπε να φτάσουμε στο χείλος του γκρεμού, να διαλυθούν πάλι τα πάντα, για να πάρει μια απόφαση. Και σε τέτοιες περιπτώσεις πληρώνεις ένα ακριβό τίμημα, ένα βαρύ λογαριασμό, που το πληρώνει βέβαια η ελληνική κοινωνία. Παρόλα αυτά ελπίζω η απόφαση του Eurogroup να προσφέρει μια πρόσκαιρη έστω σταθερότητα, κυρίως λόγω της χρηματοδότησης, που την αναμένει πώς και πώς η ελληνική οικονομία» γράφει ο πρόεδρος του Ποταμιού.

«Πιστεύω να έγινε μάθημα στους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αυτή η χαμένη Άνοιξη και να μην έχουμε τα ίδια τον Οκτώβριο στην επόμενη αξιολόγηση. Αν και πολύ φοβάμαι ότι ο κ. Τσίπρας και οι συν αυτώ δεν βάζουν μυαλό. Ή δεν μπορούν ή δεν ξέρουν ποιος είναι ο ρόλος τους» καταλήγει ο κ. Θεοδωράκης.

ωψβψ.jpg

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top