Επίθεση Μαξίμου στη ΝΔ για κόκκινα δάνεια: «Θορυβώδες επικοινωνιακό θέατρο»

«Πρόκειται για μια εντυπωσιακή μετατόπιση αν υπερψηφίσει τη διάταξη»

Επίθεση Μαξίμου στη ΝΔ για κόκκινα δάνεια: «Θορυβώδες επικοινωνιακό θέατρο»

​Για επικοινωνιακό θέατρο κατηγορούν κύκλοι του Μαξίμου τη ΝΔ, όσον αφορά στην κριτική που ασκούσε μέχρι πριν από λίγο για τα «κόκκινα δάνεια», ενώ τώρα φέρεται να σκέφτεται να υπερψηφίσει τη συγκεκριμένη διάταξη του πολυνομοσχεδίου την Κυριακή.

«Τις τελευταίες ώρες, κυκλοφορεί ευρύτατα στον τύπο η πληροφορία ότι η Νέα Δημοκρατία προσανατολίζεται να υπερψηφίσει την ρύθμιση για τα κόκκινα δάνεια», αναφέρουν κυβερνητικά στελέχη και συνεχίζουν:

«Πρόκειται για μια εντυπωσιακή μετατόπιση. Όλους τους προηγούμενους μήνες, στο θέμα των κόκκινων δανείων, η Νέα Δημοκρατία εγκαλούσε, σε υψηλότατους τόνους, την κυβέρνηση ότι “βγάζει χιλιάδες σπίτια στο σφυρί”, ότι παραδίδει τα κόκκινα δάνεια στα “κοράκια της καταστροφής” και άλλα τέτοια τρομολαγνικά».

Υπογραμμίζουν μάλιστα πως αποδεικνύεται τώρα ότι οι καταγγελίες της Νέας Δημοκρατίας, όλο το προηγούμενο διάστημα, δεν ήταν τίποτα περισσότερο από θορυβώδες επικοινωνιακό θέατρο, προκειμένου να διαμορφωθεί, στην κοινωνία, κλίμα ανασφάλειας και κατατρομοκράτησης.

«Σήμερα, που η συμφωνία ολοκληρώνεται, προστατεύοντας την συντριπτική πλειοψηφία των δανείων που σχετίζονται με την πρώτη κατοικία, η ΝΔ αλλάζει την στάση της. Ελπίζει έτσι να ξεχαστεί από την κοινή γνώμη, τόσο η δική της δέσμευση για πλήρη απελευθέρωση τ��ν πλειστηριασμών και της πώλησης κόκκινων δανείων, όσο και η υπονομευτική της στάση καθ’ όλη της διάρκεια της πρόσφατης διαπραγμάτευσης», καταλήγουν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top