Τα… τιτιβίσματα του Α. Τσ��πρα για τη Διεθνή Ημέρα Κατά της Ομοφοβίας

«Η κυβέρνησή μας προωθεί την άρση των διακρίσεων»

​Με μηνύματα για τη Διεθνή Ημέρα Κατά της Ομοφοβίας πλημμύρισε τα social media, ο πρωθυπουργός, παίρνοντας θέση στο πλευρό των ανθρώπων με διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό.

tsipras1.jpg

«Η σημερινή Διεθνής Ημέρα Κατά της Ομοφοβίας και Τρανσφοβίας μας θυμίζει τους αγώνες για την αυτονόητη ελευθερία σεξουαλικού προσανατολισμού. Η κυβέρνησή μας προωθεί ενεργά την άρση των διακρίσεων και τη διεύρυνση της ισότητας όλων, ασχέτως φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού ή χρώματος», έγραψε στο Twitter o Αλέξης Τσίπρας, ενώ στη σελίδα του στο Facebook ανήρτησε τα εξής:

tsipras.jpg

«Η σημερινή, διεθνής ημέρα κατά της ομοφοβίας και τρανσφοβίας (International Day Against Homophobia and Transphobia) μας υπενθυμίζει τους αγώνες των κινημάτων για την διεκδίκηση μιας αυτονόητης ελευθερίας του ανθρώπου, εκείνη της σεξουαλικής επιλογής. Χιλιάδες άνθρωποι, σε ολόκληρο τον κόσμο, συνεχίζουν να υποφέρουν, να ζουν κυνηγημένοι και αποκλεισμένοι, θύματα στερεοτύπων και διακρίσεων. Ο ΣΥΡΙΖΑ και η σημερινή κυβέρνηση προωθούν την άρση των διακρίσεων σε όλα τα επίπεδα, δίνοντας τη μάχη μέσα από την ίδια την κοινωνία, καθώς και μέσα από τη θεσμική της λειτουργία, συμβάλλοντας στη δημιουργία κοινω��ιών που θα σέβονται τον άνθρωπο ανεξαρτήτως φύλου, θρησκείας, καταγωγής, ή σεξουαλικής προτίμησης».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top