Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στο ΤΕΕ για «στοχοποίηση βουλευτών του»

Για την παραπομπή τους στο πειθαρχικό και την φωτογραφία τους σε ανάρτηση

Την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η παραπομπή των μηχανικών που είναι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος στο πειθαρχικό του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ), λόγω της ψήφου τους υπέρ του ασφαλιστικού-φορολογικού νομοσχεδίου, όπως και η ανάρτηση φωτογραφίας τους στο site του Επιμελητηρίου.
Αναφέρει σε συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ:
«Με μια πρωτοφανή ενέργεια στα χρονικά του ΤΕΕ η Διοικούσα Επιτροπή του παραπέμπει στο Πειθαρχικό με το ερώτημα της διαγραφής τους μηχανικούς-βουλευτές που ψήφισαν το ασφαλιστικό-φορολογικό. Και σαν να μην έφτανε αυτό, στοχοποιούν τους βουλευτές, συναδέλφους τους μηχανικούς που το υπερψήφισαν, αναρτώντας φωτογραφίες τους στο site του ΤΕΕ.
Οι σημερινοί επικεφαλής του ΤΕΕ, είναι και οι χθεσινοί υπερασπιστές του «ΝΑΙ» του δημοψηφίσματος και της διάλυσης του ασφαλιστικού συστήματος, οι υπερασπιστές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, που κατείχαν περίοπτες δημόσιες θέσεις, τη στιγμή που οι μηχανικοί συνάδελφοι τους έβλεπαν να χάνουν το εισόδημα τους εξαιτίας των πολιτικών των προηγούμενων κυβερνήσεων.
Αναρωτιόμαστε αν έχουν στοχοποιηθεί ξανά, και παραπεμφθεί στο πειθαρχικό, βουλευτές που ψήφισαν κάτι που ήταν σε διαφωνία με την ηγεσία του ΤΕΕ.
Η ασφαλιστική μεταρρύθμιση μέσα σε στενά δημοσιονομικά δεδομένα προσπαθεί να στηρίξει αυτούς τους μηχανικούς που οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ τους οδήγησαν στην ανέχεια».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top