Επίθεση ΝΔ σε κυβέρνηση: Πανηγυρίζουν για το 4ο Μνημόνιο με τα νέα μέτρα!

«Όποιο ψέμα κι αν χρησιμοποιήσουν, δεν τους πιστεύει κανείς»

Επίθεση ΝΔ σε κυβέρνηση: Πανηγυρίζουν για το 4ο Μνημόνιο με τα νέα μέτρα!

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η ΝΔ για τα αποτελέσματα του Eurogroup, με ανακοίνωση που εξέδωσε λίγη ώρα μετά την επικοινωνία του Αλέξη Τσίπρα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Απόψε, η κυβέρνηση πανηγυρίζει για το τέταρτο Μνημόνιο με νέα, επώδυνα και σκληρά μέτρα με τα οποία επιβαρύνει τον ελληνικό λαό εξαιτίας της παταγώδους αποτυχίας της. Όλους τους Έλληνες μας περιμένει, εκτός των άλλων, η αύξηση των έμμεσων φόρων με αλυσιδωτές επιπτώσεις στο βιοτικό επίπεδο, οι μειώσεις στους μισθούς του Δημοσίου και η άμεση πώληση εξυπηρετούμενων και μη εξυπηρετούμενων δανείων, με προσωρινή εξαίρεση τα στεγαστικά δάνεια πρώτης κατοικίας. Ταυτόχρονα, θεσπίζεται πρόσθετος προληπτικός μηχανισμός περικοπής μισθών και συντάξεων, εφόσον δεν επιτυγχάνονται οι στόχοι» τονίζει η ανακοίνωση της Συγγρού.

«Επίσης, η ρύθμιση του χρέους παραπέμπεται για το τέλος του προγράμματος, δηλαδή το 2018, ενώ κατηγορηματικά αποκλείεται κάθε σκέψη για κούρεμα του χρέους» προσθέτει η ΝΔ και καταλήγει: «Είναι τόσο σκληρά και ταυτόχρονα αναποτελεσματικά αυτά τα μέτρα, που όποιο ψέμα και αν χρησιμοποιήσει η Κυβέρνηση δεν την πιστεύει πλέον κανείς».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top