Έξαλλος Πολάκης κατά Γιαννόπουλου: Από το ΚΕΕΛΠΝΟ είπαμε να παραιτηθεί,όχι απ'την περιουσία του

Τόνισε πως η παύση του οφείλεται στο γεγονός πως δεν ανταποκρίθηκε στο πολιτικό σχέδιο που έχει η κυβέρνηση

​«Δεν του ζητήσαμε να παραιτηθεί από το σπίτι και την περιουσία του πατέρα του» δήλωσε ο Παύλος Πολάκης από τα Χανιά σχολιάζοντας το θέμα της παύσης του προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ Αθανάσιου Γιαννόπουλου.

Όπως τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, η παύση του κ. Γιαννόπουλου οφείλεται στο γεγονός ότι δεν ανταποκρίθηκε στο πολιτικό σχέδιο της κυβέρνησης.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Πολάκη:

«Δεν του ζητήσαμε να παραιτηθεί από το σπίτι και την περιουσία του πατέρα του. Του ζητήσαμε να παραιτηθεί από μία θέση που ορίστηκε με πολιτικό τρόπο.

Δεν ανταποκρίθηκε στο πολιτικό σχέδιο που έχει η κυβέρνηση, δηλαδή την κάθαρση παρακρατικών μηχανισμών που για χρόνια γλεντοκοπούσαν με "μαύρο" χρήμα στην πλάτη του ελληνικού λαού.

Από τη στιγμή που δεν ανταποκρίθηκε σ' αυτό, ούτε επιτάχυνε μια σειρά από διαδικασίες που για πρώτη φορά είπαμε ότι πρέπει να γίνουν με αξιοκρατικό τρόπο, με κριτήρια ΑΣΕΠ δηλαδή και όχι με τα μπιλιετάκια των βουλευτών, γιατί έχει γίνει μεγάλος θόρυβος σχετικά με αυτό το πράγμα, ότι πήρα τους φακέλους και τους φτιάξαμε εκεί που θέλαμε.

Πήραμε τους φακέλους και εφαρμόσαμε για πρώτη φορά τα κριτήρια του ΑΣΕΠ. Αυτό έγινε. Από τη στιγμή λοιπόν που δεν ανταποκρίνεται, παύεται και αντικαθίσταται».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top