Η Γεροβασίλη αδειάζει τον Σκουρλέτη για το ΤΑΙΠΕΔ

Τι είπε η Κυβερνητική εκπρόσωπος

Η Γεροβασίλη αδειάζει τον Σκουρλέτη για το ΤΑΙΠΕΔ

​Τις δηλώσεις που έκανε ο Πάνος Σκουρλέτης για το ΤΑΙΠΕΔ, σχολίασε στον ΣΚΑΙ, η Όλγα Γεροβασίλη.

Να σας θυμίσουμε πως ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας μιλώντας στον Real Fm 97, 8, είχε καταγγείλει το ΤΑΙΠΕΔ πως εφαρμόζει το δικό του σχέδιο στις ιδιωτικοποιήσεις, αναφέροντας:

«Σε αυτή την προσπάθεια που κάνει η κυβέρνηση δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο τις ακραίες φωνές των δανειστών, έχει να αντιμετωπίσει και αυτούς στο εσωτερικό που ουσιαστικά την σιγοντάρουν. Την τρόικα εσωτερικού. Δεν αναφέρομαι μόνο στους γνωστούς, δηλαδή τη Νέα Δημοκρατία. Αναφέρομαι και σε εξωθεσμικούς παράγοντες, οι οποίοι υπονομεύουν αυτή τη συζήτηση. Για παράδειγμα στο δικό του σχέδιο που εφαρμόζει στο θέμα των ιδιωτικοποιήσεων το ΤΑΙΠΕΔ. Το ΤΑΙΠΕΔ ουσιαστικά διεκδικεί έναν πολιτικό ρόλο, τον οποίο τον βλέπετε από τον πολυσχιδή και πολυπράγμονα κύριο Πιτσιόρλα, ο οποίος κινείται σε ένα σχέδιο, έξω από αυτής της κυβέρνησης» είχε πει χαρακτηριστικά.

Η Κυβερνητική Εκπρόσωπος άδειασε τον Πάνο Σκουρλέτη λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Το ΤΑΙΠΕΔ ως Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου έχει τις δικές του αυτόνομες διαδικασίες, που προκύπτουν από το καταστατικό λειτουργίας του. Τα στελέχη του Δ.Σ. του ΤΑΙΠΕΔ που διορίζονται από την κυβέρνηση, κινούνται στο πλαίσιο των αποφάσεων των συλλογικών κυβερνητικών οργάνων τα οποία ασκούν και το σχετικό έλεγχο».

Σημειώνεται ότι ο Στέργιος Πιτσιόρλας είναι παλαιό στέλεχος του Συνασπισμού, μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και υπήρξε ένας εκ των στενών συνεργατών του Αλέξη Τσίπρα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top