Η Ζωή παρουσιάζει σήμερα το κόμμα της «Πλεύση Ελευθερίας»

Η φωτογραφία όλο νόημα που ανέβασε στο Facebook

​Το νέο της κόμμα, «Πλεύση Ελευθερίας» παρουσιάζει σήμερα η πρώην πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Ανοίγουμε πανιά προς ένα μέλλον ελευθερίας, δημοκρατίας και δικαιοσύνης», αναφέρει η ανακοίνωση του νέου κόμματος, ενώ η ίδια η Ζωή Κωνσταντοπούλου προχώρησε σήμερα σε μια άκρως συμβολική κίνηση, ανεβάζοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, μια φωτογραφία προφίλ όλο νόημα.

12993485_1587734548209343_7017022253370988750_n.jpg

Μέχρι σήμερα η φωτογραφία προφίλ της ήταν από την παρουσία της στη Βουλή, όμως τώρα αυτή άλλαξε και στη θέση της μπήκε μια φωτογραφία της πρώην προέδρου, η οποία φορώντας μια λευκή πουκαμίσα, χαμογελά στο φακό με φόντο ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα, έτοιμη να… πλεύσει προς την ελευθερία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ζωής Κωνσταντοπούλου αναφέρει:

«Την Τρίτη 19 Απριλίου 2016 ξεκινάμε την πλεύση μας προς το μέλλον. Ξεκινάμε τον συλλογικό αγώνα μας, για την απελευθέρωση του λαού και της πατρίδας μας από τα μνημονιακά δεσμά. Ανοίγουμε πανιά προς ένα μέλλον ελευθερίας, δημοκρατίας και δικαιοσύνης. Με διαφάνεια και σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και τις θεμελιώδεις ελευθερίες. Για τη διαγραφή του δημοσίου χρέους. Για τη διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών και κάθε αξίωσης της χώρας. Για την δικαίωση του λαού μας και των αγώνων του, την ανάκτηση της δημοκρατικής κυριαρχίας.

Δημιουργούμε ένα κόμμα, που θέλουμε να αποτελέσει συστατικό κύτταρο ενός κινήματος κι ενός μετώπου, στο οποίο θα συναντηθούμε με κινηματικές, κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις, με τις οποίες θα μας συνδέουν κοινές αφετηρίες, αξίες και στόχοι. Δεν είμαστε κόμμα στελεχών, σύμπραξης ή ανακύκλωσης προσωπικοτήτων. Δεν είμαστε κόμμα μηχανισμών ή εσωτερικών ισορροπιών.

karavaki (1).jpg

Φιλοδοξούμε να είμαστε κόμμα-κίνημα, μέσα απ’ την κοινων��α, μέσα από τις ζωντανές κοινωνικές δυνάμεις και τους ζωντανούς ανθρώπους, που δεν σκύβουν το κεφάλι, δεν υποτάσσονται, αντιστέκονται, διεκδικούν, νικούν. Λειτουργούμε με ανοιχτές, αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες, έχοντας το διαδίκτυο ως οργανικό εργαλείο επικοινωνίας μας.

Στηριζόμαστε στις δικές μας δυνάμεις και στην κοινωνία. Δεν λαμβάνουμε χρηματοδότηση παρά μόνο με διαφανή τρόπο, από τα μέλη μας και τους πολίτες που επιθυμούν να υποστηρίξουν τους σκοπούς και τη λειτουργία μας. Δημοσιεύουμε τα στοιχεία της χρηματοδότησής μας. Δεν χαρίζουμε το μέλλον μας. Το διεκδικούμε και το κερδίζουμε.

Την Τρίτη, 19 Απριλίου, 2016 στις 7μμ, στο Θέατρο Χυτήριο (Ιερά Οδός 44), κάνουμε την αρχή, με μια ανοιχτή εκδήλωση και ομιλία της Ζωής Κωνσταντοπούλου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top