Στον τοίχο έστησε την κυβέρνηση η Γεννηματά! «Κατεβάστε την κωμωδία πριν έχουμε νέα τραγωδία»

"Έχετε γίνει μία ΜΚΟ"-ΝΑΙ στην εξεταστική για τα δάνεια σε κόμματα και ΜΜΕ

Στον τοίχο έστησε την κυβέρνηση η Γεννηματά! «Κατεβάστε την κωμωδία πριν έχουμε νέα τραγωδία»

​Με τα «κρεμμυδάκια» έκανε την κυβέρνηση και προσωπικά τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, την Παρασκευή στην Βουλή.

Η κυρία Γεννηματά, αφού εξέφρασε την δυσαρέσκεια της για την πορεία της διαπραγμάτευσης, διερωτήθηκε γιατί οι υπουργοί της κυβέρνησης δεν ενημερώνουν για τα νέα μέτρα που πρόκειται να έρθουν, καταγγέλλοντας την κυβέρνηση για το κλείσιμο επιχειρήσεων κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην «Ηλεκτρονική» .

Έκανε λόγο για «εικόνες ντροπής» στην Ειδομένη, τον Πειραιά και το Ελληνικό και χαρακτήρισε «πολύ κακή» την συμφωνία με την Τουρκία για το προσφυγικό, αν και κάλεσε τον πρωθυπουργό να την εφαρμόσει, γιατί όπως είπε -"η κυβέρνηση λειτουργεί σαν ΜΚΟ".

«Κατεβάστε την παράσταση ,πριν η κωμωδία εξελιχθεί σε νέα τραγωδία για τη χώρα, το έργο ηρωική διαπραγμάτευση νούμερο "2" δεν έχει επιτυχία ούτε με στολή παραλλαγής», τόνισε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, και εκτίμησε ότι "την κυβέρνηση δεν πρόκειται να την σώσει κανένας αντιπερισπασμός ή επικοινωνιακό πυροτέχνημα".

Αναφερόμενη στην εξεταστική επιτροπή για τα δάνεια σε κόμματα και ΜΜΕ, είπε ότι το κόμμα της θα την στηρίξει, γιατί δεν έχει τίποτα να φοβηθεί και ήταν το πρώτο (σσ ΠΑΣΟΚ) που άνοιξε το θέμα της διαφάνειας στην πολιτική.

Ζήτησε, τέλος, από όλα τα κόμματα να προχωρήσουν σε εσωτερικό έλεγχο για την χρηματοδότηση τους και να δοθούν στη δημοσιότητα τα πορίσματα.

Δείτε επίσης:

ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ με μονομαχία Τσίπρα-Μητσοτάκη στις δευτερολογίες

«Κόκκινη» αντεπίθεση από Μητσοτάκη:Είστε απελπισμένος – Θα μας βάλετε 3 μέτρα κάτω από το χώμα;

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top